Τα «έχωσε» ο Μίτσελ σε Κάμπελ, Μανωλά

Τα «έχωσε» ο Μίτσελ σε Κάμπελ, Μανωλά

Gazzetta team
Τα «έχωσε» ο Μίτσελ σε Κάμπελ, Μανωλά

bet365

Έξαλλος ήταν ο Μίτσελ με την εικόνα του Τζόελ Κάμπελ στην Τούμπα, λέγοντάς του ότι... περπατούσε, ενώ έντονα παράπονα είχε και από τον Κώστα Μανωλά.

Ο Ισπανός τεχνικός αποφάσισε να πάρει... μέτρα ενόψει του «τελικού» με τη Γιουνάιτεντ την ερχόμενη Τετάρτη (19/3) και θορυβημένος από τη χαλαρότητα ορισμένων παικτών το τελευταίο διάστημα, δεν δίστασε να τα «χώσει» σε κάποιους εξ αυτών. Ο 52χρονος τεχνικός πιστεύει πως υπάρχουν παίκτες στην ομάδα που έχουν χάσει τη συγκέντρωσή τους με τους Μανωλά και Κάμπελ μάλιστα να βρίσκονται στο επίκεντρο της κριτικής του σύμφωνα με τον «Γαύρο».

Ο νεαρός αμυντικός ήταν κι αυτός από τον οποίο έχει τα περισσότερα παράπονα ο Μίτσελ, λέγοντάς του πως με τον τρόπο που αγωνίστηκε κόντρα στα Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, έδειξε να έχει... αλλού το μυαλό του. Του ξεκαθάρισε παράλληλα πως θα πρέπει να αφήσει πίσω αυτές τις δύο άσχημες εμφανίσεις και να μάθει να μπαίνει απόλυτα συγκεντρωμένος από το 1ο κιόλας λεπτό κάθε αγώνα. Επιπλέον ο Ισπανός κόουτς στάθηκε και στο τακτικό μέρος σε ό,τι αφορά τον διεθνή άσο, αφού όταν αγωνίζεται ως αριστερός στόπερ, δείχνει να αποπροσανατολίζεται πλήρως.

Από εκεί και πέρα ο Μίτσελ έβαλε... κατσάδα και στον Τζόελ Κάμπελ, παρ' ό,τι γενικά είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τις εμφανίσεις του Κοσταρικανού. Όχι όμως κι από την εικόνα του στην Τούμπα, με την οποία και ήταν -σύμφωνα με το δημοσίευμα- έξαλλος. «Δεν καταλαβαίνω τι έκανε στην Τούμπα. Μπήκες για λίγα λεπτά κι αντί να προσπαθήσεις να βοηθήσεις την ομάδα, περπατούσες και δεν συμμετείχες στο παιχνίδι», ήταν χαρακτηριστικά η ατάκα του τεχνικού των πρωταθλητών, που προσπάθησε με αυτό τον τρόπο να αφυπνίσει τους παίκτες του και να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο στη συνέχεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα