Διαδοχικά τετ α τετ Μίτσελ με παίκτες

Δημήτρης Τομαράς
Διαδοχικά τετ α τετ Μίτσελ με παίκτες

bet365

Ο Μίτσελ είχε αρκετά και διαδοχικά τετ α τετ με παίκτες του την Πέμπτη ενόψει Γιουνάιτεντ.

Ο Ισπανός προπονητής αλλά και οι συνεργάτες του μιλάνε αυτήν την περίοδο κυρίως με παίκτες του Ολυμπιακού, τους οποίους προορίζουν για βασικούς στο παιχνίδι με την Γιουνάιτεντ στο Μάντσεστερ. Ο Μίτσελ θέλει οι ποδοσφαιριστές του να είναι στο σημείο και στο επίπεδο που πρέπει και γι' αυτό κάνει και τις κατ' ιδίαν συζητήσεις ενώ δουλεύει και έξτρα πάνω σε όσους το έχουν ανάγκη. Σε άλλους τους φτιάχνει την ψυχολογία και σε άλλους τους επισημαίνει το τι θέλει να διορθώσουν στο παιχνίδι τους, μην διστάζοντας να τους δείξει τα λάθη τους και να εκφράσει τα όποια... παράπονά του από εκείνους.

Ειδικά για τους Κώστα Μανωλά και Τζόελ Κάμπελ είχε να κάνει τις παρατηρήσεις τους, αξιώνοντας να διορθώσουν συγκεκριμένα πράγματα στο παιχνίδι τους και να είναι πολύ προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι. Το πλάνο του για την ρεβάνς στο Ολντ Τράφορντ δεν έχει διαφοροποιηθεί αισθητά σε σχέση με όσα σας έχουμε μεταφέρει προ ημερών ενώ είναι δεδομένο πως κόντρα στον Πανθρακικό το τεχνικό τιμ θα κάνει αλλαγές στο βασικό σχήμα, έχοντας κατά νου να ξεκουράσει όσο το δυνατόν πιο πολλούς απ' εκείνους που ετοιμάζονται για την αρχική ενδεκάδα του αγώνα με την Γιουνάιτεντ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα