Το... μήνυμα του Τσόρι

Το... μήνυμα του Τσόρι

Δημήτρης Τομαράς
Το... μήνυμα του Τσόρι

bet365

Ανοιχτό το... παράθυρο για την επιστροφή του στην Αργεντινή μετά το πέρας του συμβολαίου του αφήνει ο Τσόρι Ντομίνγκες.

Μπορεί ο Ντομίνγκες να έχει αποσαφηνίσει ότι το μυαλό του είναι μόνο στον Ολυμπιακό έως το 2015, ωστόσο δεν αποκλείει σε καμία των περιπτώσεων τον επαναπατρισμό του αφότου λήξει η συνεργασία του με τους Πειραιώτες. Με βάση πληροφόρηση από την Αργεντινή ο Τσόρι έχει μεταφέρει στους συμπατριώτες του πως επειδή είναι πολύ δεμένος με την Ρίβερ Πλέιτ έχει στο μυαλό του να γυρίσει την πατρίδα του και να κλείσει την καριέρα του εκεί. «Αυτήν την στιγμή υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός με τον οποίο δεσμεύομαι έως το 2015.

Μόλις ολοκληρωθεί το συμβόλαιό μου θα ήθελα όμως να γυρίσω στην Αργεντινή και την αγαπημένη μου Ρίβερ Πλέιτ», επισημαίνει στους συμπατριώτες του ο έμπειρος μεσοεπιθετικός που πάντως νιώθει εξαιρετικά στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, έχοντας βρει τον ρόλο και την θέση που επιθυμούσε και ενώ μετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Για τον Τσόρι Ντομίνγκες δεν υπάρχει μόνο ενδιαφέρον από την Ρίβερ Πλέιτ. Τον παίκτη των ερυθρόλευκων έχει στο στόχαστρό της και η Νιούελς και άλλοι σύλλογοι από την Αργεντινή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα