Πρόβλημα στο μάτι ο Σίλντενφελντ!

Πρόβλημα στο μάτι ο Σίλντενφελντ!

Νίκος Αθανασίου
Πρόβλημα στο μάτι ο Σίλντενφελντ!

bet365

Ο Κροάτης στόπερ έπαθε... ζημιά στο μάτι, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και χάνει το παιχνίδι με τον Άρη! Εκτός και ο Καπίνο.

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ είναι σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο μήνα, ωστόσο, ένα ξαφνικό πρόβλημα τον βγάζει νοκ-άουτ για το σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στον Άρη! Ο Κροάτης στόπερ υπέστη οπισθοβολβική νευρίτιδα στο μάτι, βρίσκεται από το πρωί στο νοσοκομείο και θα παραμείνει για 2-3 μέρες προκειμένου να λάβει προληπτικά θεραπευτική αγωγή με κορτιζόνη.

Από κει και πέρα, η προετοιμασία του «τριφυλλιού», ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση στο Κορωπί. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Καπίνο και Μπαϊράμι που έμειναν εκτός αποστολής. Για τους υπολοίπους το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις τακτικής και δίτερμα.

Η 19μελής αποστολή αποτελείται από τους: Κοτσόλη, Τσαμπάκη, Αναγνωστόπουλο, Κουτρουμπή, Σπυρόπουλο, Μαρινάκη, Ρισβάνη, Νάνο, Μέντες, Αμπέιντ, Ζέκα, Δώνη, Ντίνα, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλη, Κλωναρίδη, Ατζαγκούν και Πέτριτς. Χουχούμης, Μουζακίτης και Αναστασόπουλος θα παίξουν με τους Νέους.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Κοτσόλης αναμένεται να ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, αριστερά ο Νάνο, δεξιά ο Σπυρόπουλος και ο Ρισβάνης με τον Κουτρουμπή στο κέντρο της άμυνας. Ατζαγκούν, Ζέκα, Πράνιτς, Αμπέιντ στον άξονα και στην επίθεση ο Πέτριτς με τον Μπεργκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα