Πλατινί: «Να επιστρέψει δυνατός ο ΠΑΟ»!

Πλατινί: «Να επιστρέψει δυνατός ο ΠΑΟ»!

Gazzetta team
Πλατινί: «Να επιστρέψει δυνατός ο ΠΑΟ»!

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Άκρως θετικά ήταν τα μηνύματα από τη συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Μισέλ Πλατινί, ο οποίος του επισήμανε πως είναι σημαντικό για την ΟΥΕΦΑ η δυναμική επιστροφή του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη.

Τη στιγμή που οι «πράσινοι» δίνουν αγώνα για να παρουσιαστούν το δυνατόν πιο έτοιμοι ενόψει του ελέγχου για την αδειοδότηση της επόμενης σεζόν, που θα σημάνει και την επιστροφή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, το ραντεβού του Γιάννη Αλαφούζου με τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ έφερε έναν ακόμα τόνο αισιοδοξίας.

Εκείνο εξάλλου που άκουσε ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού από τον Μισέλ Πλατινί στη συνάντηση που είχαν σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Goal» κι ο Ανδρέας Δημάτος, είναι ότι: «Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να τα καταφέρετε στο πλάνο σας και να επιστρέψετε δυνατοί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι και πολύ σημαντικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να γίνεται και πάλι ανταγωνιστικοί στο εγχώριο πρωτάθλημα»!

Αυτό εξάλλου είναι και το μεγάλο πρόβλημα του ελληνικού πρωταθλήματος κατά τον πρόεδρο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, η έλλειψη ανταγωνιστικότητας, κάτι βέβαια που δεν αποτελεί μυστικό, καθώς το είχε τονίσει ξεκάθαρα στην τελευταία επίσκεψή του στην Ελλάδα και στη συνάντηση που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα