Limit up για Κάμπελ και Μανωλά!

Limit up για Κάμπελ και Μανωλά!

Limit up για Κάμπελ και Μανωλά!

bet365

Οι μετοχές των Κάμπελ-Μανωλά ανεβαίνουν διαρκώς με αρκετές ομάδες να τους έχουν στις λίστες τους. Ετοιμάζει... ρελάνς η Μονακό, σοβαρεύει η Άρσεναλ για τον Κοσταρικανό.

Ο διεθνής χαφ του Ολυμπιακού δεν ξεχωρίζει μόνο για τις επιδόσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και για την παρουσία του στην Εθνική ομάδα της χώρας του. Για τον Κάμπελ η Άρσεναλ έχει εντείνει την παρακολούθησή της ενώ για την απόκτηση του χαρισματικού παίκτη από την Κόστα Ρίκα ερίζουν και άλλοι σύλλογοι από το Νησί όπως οι Κάρντιφ και Σουόνσι αλλά και ομάδες από την Ιταλία και την Ισπανία. Τον Τζόελ Κάμπελ τσεκάρουν και σύλλογοι από την γειτονική μας Τουρκία, όπως η Γαλατασαραϊ για την οποία πριν λίγο καιρό υπήρχε από την συγκεκριμένη χώρα η πληροφορία για συμφωνία με τον παίκτη.

Ο Αρσέν Βενγκέρ και το επιτελείο του ενημερώθηκαν για τα τελευταία του... κατορθώματα με την Εθνική και το τέρμα του κόντρα στην Παραγουάη, με τον έμπειρο τεχνικό να έχει αρχίσει να σκέφτεται πολύ σοβαρά την επιστροφή του στην Άρσεναλ για να πάρει μία ευκαιρία και να δείξει το τι αξίζει και το τι είναι σε θέση να κάνει στην Πρέμιερ Λιγκ. Κάτι οριστικό και ουσιαστικό πάντως δεν υπάρχει ακόμα για τον ποδοσφαιριστή. Όσον αφορά στον Μανωλά οι Γάλλοι μεταφέρουν τις τελευταίες ώρες αναθέρμανση του ενδιαφέροντος της Μονακό που ετοιμάζεται για δυναμικό... μπάσιμο για τον παίκτη (με μία πολύ καλή πρόταση) το προσεχές καλοκαίρι.

Ο διεθνής στόπερ έχει ήδη τεθεί στα υπ' όψιν των Λίβερπουλ, Γιουνάιτεντ, Νιουκάστλ, Βαλένθια, Λάτσιο, Ρόμα, Ίντερ καθώς και άλλων ομάδων από Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία. Η χάρη του κεντρικού αμυντικού των Πειραιωτών έχει φτάσει μέχρι και σε χώρες όπως οι Ρωσία, Ουκρανία και Τουρκία. Από την μία βέβαια η υπόθεση Κάμπελ δεν είναι στο χέρι του Ολυμπιακού και όσο και εάν προσπαθούν οι ερυθρόλευκοι παραμένει δύσκολη. Από την άλλη για τον Μανωλά δεν έχει αλλάξει το παραμικρό: οι πρωταθλητές δεν συζητούν την παραχώρησή του και εάν είναι να το κάνουν το καλοκαίρι η... αφετηρία τους θα είναι τα 10-11 εκατ. ευρώ και πάνω.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα