Πριμ μόνο για κατάκτηση του Κυπέλλου στον Παναθηναϊκό!

Πριμ μόνο για κατάκτηση του Κυπέλλου στον Παναθηναϊκό!

Νίκος Αθανασίου
Πριμ μόνο για κατάκτηση του Κυπέλλου στον Παναθηναϊκό!

bet365

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού δεν ήθελαν πριμ για την νίκη στο Φάληρο και συμφώνησαν σε έξτρα ποσό μόνο για κατάκτηση του Κυπέλλου!

Ο φετινός Παναθηναϊκός λειτουργεί σαν οικογένεια σε όλα τα επίπεδα. Όλοι βάζουν πάνω απ' όλα το καλό του συλλόγου, με πρώτους και... καλύτερους τους ποδοσφαιριστές. Πιο τρανό παράδειγμα από τα όσα ακολούθησαν του 3-0 στο Φάληρο δεν υπάρχει. Πριν λίγες μέρες στο Κορωπί έγινε συζήτηση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση με κύριο θέμα το εάν υπάρχει κάποιο πριμ μετά την νίκη επί του «αιωνίου» αντιπάλου.

Και κάπου εκεί έγινε... η έκπληξη από την πλευρά των παικτών που έβαλαν ξανά πλάτη! Τι είπαν; Ό,τι η κατάσταση του συλλόγου δεν δικαιολογεί κανέναν να ζητήσει έξτρα ποσό ενώ ξεκαθάρισαν πως ήταν μια νίκη και μόνο που δεν φέρνει κάποιο έσοδο ή τίτλο στον σύλλογο.

Αυτό που συμφωνήθηκε είναι να υπάρξει ένα ποσό που θα μοιραστεί σε ολόκληρη την μονάχα στην περίπτωση κατάκτησης του Κυπέλλου που θα φέρει δεδομένα χρήματα στα ταμεία του Παναθηναϊκού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα