«Να μην δίνουμε πάτημα στον όποιο Δελφάκη»

«Να μην δίνουμε πάτημα στον όποιο Δελφάκη»

Γιώργος Βροντάκης
«Να μην δίνουμε πάτημα στον όποιο Δελφάκη»

bet365

Το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού συζήτησε για την διαιτησία του Δελφάκη και μαζί με τους ποδοσφαιριστές τόνισαν πως δεν πρέπει να πέφτουν στην παγίδα οποιουδήποτε ρέφερι. Στη Σουηδία ο Μπαϊράμι.

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη έληξε ισόπαλο και οι πράσινοι είχαν έντονα παράπονα από την διαιτησία του Δελφάκη που άφησε τους παίκτες του Εργοτέλη να πέφτουν συνεχώς κάτω για καθυστερήσεις.

Μετά το ματς στη Λεωφόρο όσο και σήμερα έγιναν στα αποδυτήρια συζητήσεις μεταξύ των μελών του τεχνικού τιμ, δηλαδή τον Νίκο Νταμπίζα και τον Γιάννη Αναστασίου με κοινή συνισταμένη το πως θα «απαντάει» ο Παναθηναϊκός σε διαιτησίες «τύπου Δελφάκη». Άλλωστε είναι συχνό φαινόμενο που έχει εμφανιστεί και στο παρελθόν στο τριφύλλι και θέλουν να το ξεπερνούν στο χορτάρι.

Το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού συμφώνησαν πως δεν πρέπει να αποπροσανατολίζονται από τον στόχο του και θα πρέπει να εκθέτουν τους διαιτητές με την απόδοση τους απαντώντας στον αγωνιστικό χώρο.

«Να μην δίνουμε πάτημα στον όποιο Δελφάκη να μας βγάζει εκτός ρυθμού, να μας αποπροσανατολίζει και να χάνουμε την προσήλωση στο στόχο μας. Οδηγός διαχείρισης είναι οι πρόσφατοι αγώνες με την Βέροια, τον Βόλο και τον ΠΑΟΚ, όπου με την απόδοσή μας δώσαμε απάντηση και εκθέσαμε με τον τρόπο μας εκείνους που επιχείρησαν να μας βλάψουν. Παρότι πριν το ματς είχε υπάρξει η σχετική προετοιμασία και είχαν δοθεί οι ανάλογες εντολές, η αντίδρασή και ο εκνευρισμός που βγάλαμε στο τελευταίο μισάωρο ήταν βούτυρο στο ψωμί του Δελφάκη και του κάθε Δελφάκη. Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό το πρόβλημα και να απαντάμε με την απόδοσή μας μέσα στο γήπεδο», ανέφεραν παίκτες και τεχνικό τιμ.

Στη Σουηδία ο Μπαϊράμι

Στη σημερινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού το πρόγραμμα άρχισε με ζέσταμα, ακολούθησαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκληρώθηκε με δίτερμα. Όσοι ξεκίνησαν το παιχνίδι έκαναν αποθεραπεία. Ατομικά γυμνάστηκε ο Μέντες, ενώ, κατόπιν σχετικής άδειας, ο Μπαϊράμι θα απουσιάζει ως την Παρασκευή στη Σουηδία, προκειμένου να διευθετήσει ένα προσωπικό του θέμα. O Ρισβάνης θα εκτίσει την ποινή του στον εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα