Χάνει Γιουνάιτεντ ο Σαβιόλα!

Χάνει Γιουνάιτεντ ο Σαβιόλα!

Δημήτρης Τομαράς
Χάνει Γιουνάιτεντ ο Σαβιόλα!

bet365

Διόλου ευχάριστα τα νεότερα για τον Χαβιέρ Σαβιόλα με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν πως χάνει το ματς με την Γιουνάιτεντ και ίσως το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

Σημαντική η απώλεια του Σαβιόλα για τον Ολυμπιακό με τον Αργεντινό να αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα στον ορθό μηριαίο και να πρόκειται -βάσει των αρχικών εκτιμήσεων- να λείψει από την σπουδαία αναμέτρηση με την Γιουνάιτεντ. Θυμίζουμε πως ο έμπειρος φορ ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό αλλά και τον τετρακέφαλό του και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Πιο ασφαλή συμπεράσματα για τον έμπειρο παίκτη θα ανακύψουν την Κυριακή που θα κάνει εξετάσεις όμως υπάρχει φόβος πως θα μείνει εκτός για περίπου μία και πλέον εβδομάδα (σ.σ. ενδεχομένως και 10 μέρες), χάνοντας παράλληλα και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αναμφίβολα πρόκειται για ένα σπουδαίο πλήγμα για τον Μίτσελ και τους Πειραιώτες. Τα πάντα βέβαια θα ξεκαθαριστούν οριστικά το πρωί της Κυριακής οπότε και θα περάσει από το... μικροσκόπιο των γιατρών των νταμπλούχων Ελλάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα