Ο Πλατινί είδε Μαρινάκη, Μελισσανίδη και Τζίγκερ

Gazzetta team
Ο Πλατινί είδε Μαρινάκη, Μελισσανίδη και Τζίγκερ

bet365

Την ώρα που ο Μισέλ Πλατινί πήγαινε να γευματίσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, συνάντησε συμπτωματικά τους Γιάννη Βαρδινογιάννη και Δημήτρη Μελισσανίδη.

Όπως μετέδωσε ο Sentra 103.3 συνάντηση στον Πειραιά και μάλιστα τυχαία είχε ο Μισέλ Πλατινί και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά και με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη! Την ώρα που η αντιπροσωπεία της UEFA πήγαινε για να συναντηθεί με την ηγεσία του Ολυμπιακού (εκτός του Βαγγέλη Μαρινάκη στο γεύμα ήταν παρόντες και Κριστιάν Καρεμπέ αλλά και ο Σάββας Θεοδωρίδης) έπεσε πάνω στον Δημήτρη Μελισσανίδη και στον Γιάννη Βαρδινογιάννη που κάθονταν σε διαφορετικά τραπέζια!!!

Ο Μισέλ Πλατινί χαιρέτησε τον Γιάννη Βαρδινογιάννη τον οποίο βεβαίως δεν έβλεπε για πρώτη φορά ενώ τον Δημήτρη Μελισσανίδη τον σύστησε ο στενός συνεργάτης του Γαλλου προέδρου, Θεόδωρος Θεοδωρίδης! Μάλιστα ο Μισέλ Πλατινί έκανε πλάκα στον Δημήτρη Μελισσανίδη λέγοντάς του ότι η ΑΕΚ εκπροσωπείται στη Νιόν καθημερινά (!!!) μέσω του υψηλόβαθμου στελέχους της UEFA, Πατρίκ Κομνηνού ο οποίος για όσους δεν το θυμούνται ξεκίνησε την παραγοντική του θητεία στο ποδόσφαιρο από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ ΑΕΚ επί ENIC, όταν είχε διαδεχθεί τον Γιώργο Λεοτσινίδη το 1998!Πλατινί και Μελισσανίδης είχαν μικρής διάρκειας συνομιλία στο πόδι με τον Γάλλο πρόεδρο να πληροφορείται από πρώτο χέρι τη διαδικασία επιστροφής για την Ενωση στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα