Σαββίδης: «Θα γίνουμε πιο δυνατοί»

Σαββίδης: «Θα γίνουμε πιο δυνατοί»

Gazzetta team
Σαββίδης: «Θα γίνουμε πιο δυνατοί»

bet365

Το δικό του μήνυμα προς τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ έστειλε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης με αφορμή τις εκτός έδρας ήττες, αλλά και για το ματς με τη Μπενφίκα.

Ο Ιβάν Σαββίδης δήλωσε τα εξής:
«Καταλαβαίνω πολύ καλά τα συναισθήματα του κόσμου, γιατί τα ίδια διακατέχουν κι εμένα. Στροβιλιζόμαστε σε μια κατάσταση συνεχόμενων ηττών μακριά από την έδρα μας, κατάσταση από την οποία δεν μπορούμε να βγούμε καθώς δεν εμφανιζόμαστε ούτε εντυπωσιακοί, ούτε αποτελεσματικοί.

Όλοι γνωρίζουμε ότι αθλητισμός χωρίς ήττες δεν υπάρχει, αλλά το πιο σημαντικό στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο να γινόμαστε πιο δυνατοί μετά την ήττα, να μην απελπιζόμαστε και να μην παραδινόμαστε. Εμείς ξέρουμε πώς να διορθώσουμε την κατάσταση και τι πρέπει να κάνουμε για να γίνουμε πιο δυνατοί. Και θα το κάνουμε μαζί, καθώς χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας κι εγώ πιστεύω και σε εσάς και στον ΠΑΟΚ.

Την Πέμπτη μας περιμένει ένα μεγάλο ευρωπαϊκό ματς. Ενας σημαντικός αγώνας με αντίπαλο τη Μπενφίκα. Σας παρακαλώ όλους να έρθετε και να στηρίξετε την ομάδα. Πιστεύω, ότι τόσο στον αντίπαλό μας όσο και στους υψηλούς φιλοξενούμενους από την UEFA θα δείξουμε, ότι όλοι μαζί μπορούμε να στηρίξουμε την ομάδα μας με πάθος και χωρίς ακρότητες επιβεβαιώνοντας ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα η οποία μπορεί να βρίσκεται στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Σας περιμένουμε στην Τούμπα για να κάνουμε όλοι μαζί αυτή τη βραδιά αξέχαστη και λαμπερή!».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα