Μπάρτσα, η βασίλισσα των πέναλτι...

Γιώργος Κοντογεώργης
Μπάρτσα, η βασίλισσα των πέναλτι...

bet365

Το πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Μέσι και δίχασε τον ποδοσφαιρικό κόσμο χάρισε στην Μπαρτσελόνα ακόμα μία πρωτιά. Αυτή με τα περισσότερα πέναλτι στην ιστορία του Champions League.

Οι Καταλανοί ήταν σαφώς η καλύτερη ομάδα κόντρα στη λίγη Μάντσεστερ Σίτι, όμως χρειάστηκε να στήσουν τη μπάλα στην άσπρη βούλα για να ανοίξουν στο σκορ, σε μία φάση που όπως φαίνεται από replays και φωτογραφίες, δεν έπρεπε να δοθεί πέναλτι.

Ο Μέσι ανατράπηκε από τον Μάρτιν Ντεμικέλις εκτός περιοχής, όμως ο Ερικσον έδειξε την πέναλτι. Ηταν η 36η φορά που οι Μπλαουγκράνα στήνουν τη μπάλα στη βούλα στο Champions League, «επίδοση» που τους έφερε πρώτους στη σχετική λίστα, αφού ξεπέρασαν την Ρεάλ Μαδρίτης που έχει 35 υπέρ.

Μετά την Μπαρτσελόνα και τους Μερένγκες, ακολουθούν Μπάγερν Μονάχου (26), Αρσεναλ (25), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (24), Μίλαν (17). Για τον Αργεντινό, ήταν το 30ό εύστοχο πέναλτι από τα 39 που έχει εκτελέσει στην καριέρα του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα