Ο Αμπέιντ θέλει Παναθηναϊκό!

Ο Αμπέιντ θέλει Παναθηναϊκό!

Νίκος Αθανασίου
Ο Αμπέιντ θέλει Παναθηναϊκό!

bet365

Ο Αλγερινός μέσος εξέφρασε ξανά την επιθυμία του να παραμείνει στο «τριφύλλι» αλλά τα οικονομικά του συλλόγου κάνουν δύσκολη την απόκτηση του.

Ο Μεχντί Αμπέιντ δικαιώνει τον Νίκο Νταμπίζα για τον δανεισμό του από την Νιούκαστλ. Ο διεθνής Αλγερινός μέσος έχει βοηθήσει το «τριφύλλι» με γκολ και ασίστ ενώ είναι από τις μεταγραφές που «βγήκαν» στον Παναθηναϊκό την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο ίδιος είναι ικανοποιημένος και δεν κρύβει πως θέλει να παραμείνει.

«Νιώθω τέλεια εδώ. Θέλω να συνεχίσω την περιπέτειά μου στον Παναθηναϊκό, αλλά όπως γνωρίζουν όλοι, η απόφαση δεν είναι δική μου. Οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό θα διαπραγματευτούν με τη Νιούκαστλ για το συμβόλαιό μου» τόνισε χαρακτηριστικά.

Αυτό που αξίζει να σημειώσουμε είναι πως ο αγγλικός σύλλογος θα ζητήσει ένα σεβαστό ποσό από τους «πράσινους» που ως γνωστόν δεν έχουν την δυνατότητα για μεγάλες επενδύσεις στις μεταγραφές. Πιθανότητες υπάρχουν αλλά είναι ελάχιστες, όσον αφορά πάντα την αγορά του ποδοσφαιριστή. Διότι δεν αποκλείεται να προκύψει νέος δανεισμός...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα