Συλλήψεις οπαδών του ΠΑΟΚ

Συλλήψεις οπαδών του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Συλλήψεις οπαδών του ΠΑΟΚ

bet365

Μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο στα γραφεία συνδέσμου οπαδών του ΠΑΟΚ στην περιοχή της Τούμπας, οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στην σύλληψη τεσσάρων ατόμων.

Όπως έγινε γνωστό τα γραφεία αυτά λειτουργούσαν χωρίς την σχετική άδεια. Κατά των οπαδών που συνέλαβαν οι Αρχές σχηματίστηκαν δικογραφίες με τις κατά περίπτωση κατηγορίες της παράβασης του νόμου περί ερασιτεχνικού- επαγγελματικού αθλητισμού, περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων, περί βεγγαλικών και φωτοβολίδων.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν μικροποσότητες χασίς όπως και μια σιδερογροθιά, ένας ναυτικός πυρσός και ένα κατσαβίδι. Στους χώρους του συνδέσμου βρέθηκαν δύο ξύλινα ρόπαλα, δύο πλαστικοί σωλήνες- ρόπαλα και ένας σωλήνας εκτόξευσης πυροτεχνημάτων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα