Από... ίδια βάση στα πλέι οφ

Gazzetta team
Από... ίδια βάση στα πλέι οφ

bet365

Μετά και την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Αστέρα, στη βαθμολογία των πλέι οφ εφόσον αυτά ξεκινούσαν σήμερα ο Δικέφαλος θα βρισκόταν μόλις στο +1 μαζί με τον Ατρόμτητο, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά.

Επί... ίσοις -σχεδόν- όροις θα έδιναν τη μάχη για την κατάκτηση της 2ης θέση της Σούπερ Λιγκ οι ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, Παναθηναϊκός και Αστέρας εφόσον αυτά ξεκινούσαν σήμερα. Η νέα εκτός έδρας ήττα του Δικεφάλου, μείωσε ακόμα περισσότερο το πλεονέκτημά του, αφοιύ τόσο οι Θεσσαλονικείς, όσο και οι Περιστεριώτες θα βρίσκονταν στο +1 από τους αντιπάλους τους (διαιρείται με το 5 η βαθμολογική διαφορά του 1ου με τον τελευταίο της ζώνης), ενώ 0 βαθμούς θα είχαν οι «πράσινοι» με τους Αρκάδες.

Την ίδια στιγμή δε, ποτέ στο παρελθόν δεν έμπαινε στα πλέι οφ με λιγότερους από τρεις βαθμούς ο 2ος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, κάτι που σημαίνει ότι εφόσον δεν έρθουν αρκετά «ανάποδα» αποτελέσματα στις εννιά αγωνιστικές που απομένουν για το φινάλε της κανονικής διάρκειας, θα γίνει πραγματική... σφαγή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα