Θετικός για τη δημιουργία Β' ομάδας υπό όρους ο Παναθηναϊκός

Θετικός για τη δημιουργία Β' ομάδας υπό όρους ο Παναθηναϊκός

Νίκος Μαρούδας
Θετικός για τη δημιουργία Β' ομάδας υπό όρους ο Παναθηναϊκός

bet365

Ο Παναθηναϊκός ναι μεν είναι θετικός στην πρόταση του ΔΣ της Λίγκας για δημιουργία Β' ομάδων, αν αυτό βοηθήσει στον περιορισμό των δανεικών...

Θετικός φαίνεται πως είναι ο Παναθηναϊκός στο ενδεχόμενο δημιουργίας Β' ομάδας όπως προτάθηκε στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας την Τετάρτη. Οι «πράσινοι», ξεκαθαρίζουν πως θα είναι μαζί με οποιαδήποτε πρωτοβουλία που θα έχει σαν αποτέλεσμα τον περιορισμό των δανεικών στο ελληνικό πρωτάθλημα.... Αυτό το ζήτημα άλλωστε το έχει θίξει το «τριφύλλι» σε προηγούμενα ΔΣ της Λίγκας.

Έτσι, αν λοιπόν ο Παναθηναϊκός διαπιστώσει, μέσω της συμμετοχής του σε επιτροπή που θα μελετήσει το θέμα, πως αυτή η κίνηση μπορεί να μειώσει τους δανεικούς ποδοσφαιριστές, τότε όπως όλα δείχνουν οι «πράσινοι» θα είναι θετικοί σε αυτή την προοπτική των Β' ομάδων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα