Νάτχο: «Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μείνω»

Νάτχο: «Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μείνω»

Gazzetta team
Νάτχο: «Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μείνω»

bet365

Ο Μπίμπρας Νάτχο πήρε το βραβείο του για το best goal της 23ης αγωνιστικής και τόνισε ότι μπορεί να μείνει και τη νέα σεζόν στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:
Για το βραβείο του: «Ευχαριστώ πολύ τους φιλάθλους για το βραβείο, είναι η πρώτη φορά που παίρνω κάτι ανάλογο και ελπίζω να μην είναι τελευταία».

Για το πως αισθάνεται στον ΠΑΟΚ: «Αισθάνομαι πολύ καλά, είμαι πολύ χαρούμενος. Νομίζω, όμως, ότι τώρα πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα και όλοι μαζί να προχωρήσουμε προς τα εμπρός».

Για την πρώτη του εικόνα από την ομάδα: «Κατάλαβα πόσο σημαντική είναι η ομάδα για τον κόσμο. Αυτά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας δεν είναι καλά για την ομάδα. Την μία κερδίζουμε με μεγάλο σκορ και μετά χάνουμε χωρίς προσπάθεια. Ενδεχομένως αυτό να οφείλεται στο γεγονός ότι τον Ιανουάριο ήρθαμε πολλοί καινούργιοι παίκτες. Πρέπει αυτή και την άλλη εβδομάδα να φέρουμε νίκες»

Για το τι θα πρέπει να γίνει για να μείνει περισσότερο από έξι μήνες στον ΠΑΟΚ: «Είναι σημαντικό να αισθάνομαι όπως τώρα, αν γίνει αυτό τότε υπάρχουν πολλές πιθανότητες. Μπορεί να ήρθα μόνο για έξι μήνες, αλλά έχουμε με τον ΠΑΟΚ σημαντική οψιόν, που δεν υπάρχει μόνο για να πιστεύουν οι φίλαθλοι ότι υπάρχει».

Για το τι πρέπει να περιμένουν οι φίλαθλοι από τον ίδιο: «Είμαι λίγο καιρό εδώ, πιστεύω ότι σε μία δύο εβδομάδες θα βρίσκομαι σε καλή κατάσταση και μαζί με τους συμπαίκτες μου να φέρουμε την ομάδα ένα επίπεδο παραπάνω»

Για τον ρόλο του στο γήπεδο: «Εγώ θέλω να παίζω. Εδώ έχω πιο επιθετικό ρόλο, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Η ερωτηση είναι αν μπορώ να βοηθήσω ή όχι».

Για την εικόνα του από το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Για τους διαιτητές δεν θέλω να μιλήσω. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι καλύτερο από αυτό που πίστευα, ενώ για την ομάδα για την πόλη έχω να πω ότι αισθάνομαι καταπληκτικά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα