Πράνιτς: «Δεν καταλαβαίνω πως είναι δεύτερος ο ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Πράνιτς: «Δεν καταλαβαίνω πως είναι δεύτερος ο ΠΑΟΚ»

bet365

Το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός ήταν ισοπεδωτικός απέναντι στον ΠΑΟΚ, έκανε τον Ντάνιελ Πράνιτς να... απορεί για τη μεγάλη διαφορά που υπάρχει στη βαθμολογία.

Η εικόνα που είχε το κυριακάτικο ντέρμπι έκανε τον Κροάτη μέσο να απορεί με το γεγονός πως ο Δικέφαλος είναι στη 2η θέση και ο Τριφύλλι ήταν 5ο πριν το μεταξύ τους ματς, ενώ σχετικά με τους στόχους των «πρασίνων» έκανε λόγο για το Κύπελλο κι έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Ήταν εξ αρχής ένα σημαντικό παιχνίδι, επειδή στα προηγούμενα δύο ματς πήραμε μόνο ένα βαθμό. Οπότε θέλαμε τους τρεις βαθμούς, ειδικά από τη στιγμή που παίζαμε κόντρα στον ΠΑΟΚ, τον 2ο της βαθμολογίας. Αλλά όταν βλέπεις αυτό το παιχνίδι δεν μπορείς να πεις πως αυτοί είναι 2οι κι εμείς 5οι (σ.σ. πριν το ματς). Υπήρχε μόνο ο Παναθηναϊκός στοπ γήπεδο, τους δείξαμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα. Στα δικά μου μάτια δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά πως ο ΠΑΟΚ είναι στη 2η θέση! Δεν έδειξαν τίποτα. Νομίζω ότι ήταν τυχεροί που το σκορ ήταν μόνο 2-1», ανέφερε αρχικά ο Πράνιτς και συνέχισε σχετικά με το αν απέδειξε ο Παναθηναϊκός πως μπορεί να βγει 2ος μέσω των πλέι οφ:

«Αυτό ελπίζουμε. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και πλέον τα νέα παιδιά έχουν αρχίσει και σκέφτονται στο παιχνίδι. Αν μείνουμε άλλη μία χρονιά μαζί, θα είμαστε απίστευτα δυνατοί. Έχουμε το Κύπελλο μπροστά μας, όπου μας δίνεται η ευκαιρία να κατακτήσουμε έναν τίτλο. Και θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε τη 2η θέση, ώστε να παίξουμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι πολύ καλό για εμάς. Μία μεγάλη ανταμοιβή για την προσπάθεια που κάνουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα