Σπανός: «Να αποφεύγουμε τις ακραίες δηλώσεις»

Σπανός: «Να αποφεύγουμε τις ακραίες δηλώσεις»

Μάκης Σταθάτος
Σπανός: «Να αποφεύγουμε τις ακραίες δηλώσεις»

bet365

Μήνυμα συνεργασίας και αποφυγής ακραίων δηλώσεων έστειλε ο Γιώργος Σπανός, στην προσπάθεια βελτίωσης και ενότητας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός έκανε σήμερα στο atromitosfc.gr την ακόλουθη δήλωση: «Έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου ότι έχουμε χαράξει τη δική μας αυτόνομη πορεία μακριά από άρματα και συμμαχίες.

Έχουμε την άποψη ότι τα θέματα που άπτονται της βελτίωσης των δομών του ποδοσφαίρου θα πρέπει να συζητιούνται στα θεσμικά όργανα.

Σε μια κοινωνία που μαστίζεται από τεράστια προβλήματα δεν μπορούμε να μιλάμε για το ιδανικό ποδόσφαιρο.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να συνεργαστούμε, να αποφεύγουμε τις ακραίες δηλώσεις που ανάβουν το φυτίλι του οπαδισμού, να επεξεργαστούμε καινούργιες προτάσεις ώστε να βελτιώσουμε το προϊόν, να συζητήσουμε με ειλικρίνεια για να αντιστρέψουμε το κλίμα καχυποψίας που διακατέχει τη φίλαθλη κοινή γνώμη και όλους μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα