«Ντόπες» Μίτσελ στην προπόνηση

«Ντόπες» Μίτσελ στην προπόνηση

Gazzetta team
«Ντόπες» Μίτσελ στην προπόνηση

bet365

Ένα πολύ δύσκολο σερί αγώνων ακολουθεί για τον Ολυμπιακού, αρχής γενομένης από τον Ατρόμητο κι ο Μίτσελ φρόντισε να «φτιάξει» τους παίκτες του σε διαδοχικά τετ α τετ που είχε μαζί τους.

Το 0-0 του πρώτου αγώνα, φέρνει για πρώτη ίσως φορά στη σεζόν τους «ερυθρόλευκους» με την... πλάτη στον τοίχο, σε ό,τι αφορά τις εντός συνόρων υποχρεώσεις τους. Ο επαναληπτικός στο Περιστέρι την Τετάρτη έχει πάρει τη μορφή «τελικού» για τους πρωταθλητές κι ο Μίτσελ φρόντισε να περάσει αυτό το μήνυμα στους παίκτες του.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι βέβαια είναι ένα μόνο από τα αρκετά που έχουν να δώσουν οι Πειραιώτες στο πρόγραμμα «φωτιά» που ακολουθεί τον επόμενο μήνα, όπου υπάρχουν και τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, καθώς φυσικά και τα δύο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Έτσι ο Ισπανός τεχνικός είχε κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης αρκετά τετ α τετ με παίκτες, ιδίως με εκείνους που υπολογίζει γι' αυτούς τους αγώνες και τους εξήγησε πόσο σημαντικά αλλά και δύσκολα παιχνίδια θα είναι για τον Ολυμπιακό, όπως αναφέρει η «Sportday».

Ο 51χρονος κόουτς μίλησε με τους Μανωλά, Ντομίνγκες, Μανιάτη, Σάμαρη, αλλά και με άλλους ποδοσφαιριστές της ομάδας του, κάτι που είναι πιθανό να κάνει και σήμερα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα