ΟΦΗ - Πανθρακικός 1-0

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
ΟΦΗ - Πανθρακικός 1-0

bet365

Στην πρώτη του συμμετοχή, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, ο Ντουντού πέτυχε γκολάρα και οδήγησε τον ΟΦΗ στην νίκη, 1-0 επί του Πανθρακικού!

Πως ξεκίνησαν

Κάτω από τα δοκάρια για τους Κρητικούς ήταν ο Φερνάντεζ, με τους Ζόρο Τριποτσέρη μπροστά του και τους Μπούρμπο, Μιλιάζες στα άκρα. Στον άξονα έπαιξε ο Κάλαϊτζιτς με τον Μακρή, ενώ πίσω από τον Παπάζογλου βρέθηκαν οι Περογαμβράκης Ζε Εντουάρντο και Κουτσιανικούλης.

Στην αντίπερα όχθη, ο Πανθρακικός ξεκίνησε με τον Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια, με τους Σαρακατσάνο, Μπεν μπροστά του και τους Παπαγεωργίου, Χρήστου στα άκρα. Στον άξονα ήταν ο Εμπόου, με τους Λαδάκη, Μπαϊκαρά δίπλα του, ενώ τον Ιγκόρ πλαισίωσαν οι Καθάριος και Χασομέρης.

Όλα τα λεφτά ο Αθανασιάδης

Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε να πάρει τον έλεγχο του κέντρου. Παρόλα αυτά, αν και δημιούργησε ευκαιρίες, βρήκε απέναντί του έναν τρομερό Αθανασιάδη, ο οποίος με εντυπωσιακές επεμβάσεις κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας είπε «όχι» σε αρκετές περιπτώσεις, με τα σουτ των Μιλιάζες, Παπάζογλου και Ζε Εντουάρντο. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να πατήσουν την περιοχή των Κρητικών με αξιώσεις. Έτσι απείλησαν μόλις μία φορά, με τον Φερνάντεζ να αποκρούει με υπερένταση την κεφαλιά του Εμπόου, στην μοναδική φάση που κατάφεραν να δημιουργήσουν οι παίκτες του Μάντζιου.

Σύγκρουση και βραβείο fair play!

Μία άκρως εντυπωσιακή φάση έλαβε χώρα στο παιχνίδι, καθώς λίγο πριν την συμπλήρωση 20 λεπτών στην αναμέτρηση, ο Ζόρο στην προσπάθειά του να πάρει κεφαλιά, έριξε μία... γεμάτη κουτουλιά στον Μακρή, με τους δύο συμπαίκτες να βγαίνουν προσωρινά... νοκ άουτ! Έτσι, οι Κρητικοί έπρεπε να αγωνιστούν για λίγο με 9, με τον Μάντζιο να εντυπωσιάζει, καθώς έδωσε εντολή στους παίκτες του Πανθρακικού να μην επιτεθούν, μέχρι να επιστρέψει τουλάχιστον ένας εκ των δύο τραυματιών!

Μεγαλύτερη πίεση στο δεύτερο!

Ο ΟΦΗ στην επανάληψη μπήκε ακόμα πιο δυνατά και έδειξε αποφασισμένος να φτάσει σε ένα, τουλάχιστον, τέρμα. Ο Κουτσιανικούλης έμεινε στα αποδυτήρια, με τον Σίσιτς να τον αντικαθιστά, μία αλλαγή που έδωσε μεγαλύτερη πνοή στην επιθετική λειτουργία των Κρητικών. Η πίεση έγινε ασφυκτική και το γκολ... μύριζε!

Ονειρεμένο ντεμπούτο για Ντουντου

Αν η πρώτη αλλαγή του Σα Πίντο βοήθησε, η επόμενη έκρινε το παιχνίδι. Με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, ο Πορτογάλος τεχνικός έριξε στην μάχη τον Ντουντου, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με την φανέλα του ΟΦΗ. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος χρειάστηκε μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να δικαιώσει τον προπονητή του και να ανοίξει λογαριασμός. Στην πρώτη φάση μετά την αλλαγή, ο Παπάζογλου πάτησε την μπάλα στον Ντούντου και αυτός με σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Αθανασιάδη και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Καμία αντίδραση

Ο Πανθρακικός, αφού έμεινε πίσω στο σκορ, αναγκάστηκε να ανέβει πιο ψηλά. Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί, σαφώς επηρεασμένοι από τις σημαντικές απουσίες, αλλά και από τις 3 (!) αναγκαστικές αλλαγές. Ο ΟΦΗ έκλεισε τους διαδρόμους, δεν ανησύχησε και έτσι κράτησε αρκετά εύκολα το προβάδισμα και πανηγύρισε μια πολύ σημαντική νίκη, με την οποία «σφράγισε» την πολύ καλή εικόνα που παρουσιάζει τον τελευταίο καιρό.

MVP Ντουντου. Ιδανικό ντεμπούτο για τον Βραζιλιάνο, που μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή και μετά από λίγα δευτερόλεπτα πέτυχε το νικητήριο τέρμα. Και... παραγγελία να το είχε κάνει, τόσο καλό δεν θα ήταν!

Στο ύψος του. Αθανασιάδης. Κράτησε μόνος του την ομάδα του ζωντανή στο πρώτο μέρος, με τρομερές επεμβάσεις. Δείχνει πως έχει όλο το μέλλον μπροστά του, όμως θέλει δουλειά. Αυτό φάνηκε και σε ένα παιδικό λάθος που έκανε, με μία έξοδο στο πουθενά, αποτέλεσμα της έλλειψης εμπειρίας.

Αδύναμος κρίκος. Το κέντρο του Πανθρακικού βρέθηκε σε πολύ κακή μέρα, δεν βοήθησε καθόλου ανασταλτικά, με την ομάδα της Κομοτηνής να μοιάζει κομμένη στα δύο.

Γκάφα. Ανήκει στον Ζόρο, που λίγο έλειψε να βγάλει εκτός μάχης τον Μακρή, όταν στην προσπάθειά του να πάρει κεφαλιά, αντί για την μπάλα βρήκε το κεφάλι του συμπαίκτη του! Ευτυχώς, αν και την έφαγε... γεμάτη, δεν έπαθε κάτι ο Μακρής, που έπαιξε σε όλο το ματς.

Το στραγάλι. Απαρατήρητος πέρασε ο Γιάχος, που δεν είχε δύσκολες φάσεις στο παιχνίδι. Κανένα πρόβλημα και για τους βοηθούς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα