Λαγός: «Ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου»

Λαγός: «Ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου»

Gazzetta team
Λαγός: «Ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου»

bet365

Ο Τάσος Λαγός αναφέρθηκε στην ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε:
Για τους λόγους της απόφασής του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό: «Είχα προτάσεις από διάφορους συλλόγους και συζήτησα αρκετά. Είμαι επτά χρόνια στον Παναθηναϊκό κι όλοι όσοι μου μίλησαν, με εκαναν να αισθανθώ ότι αυτό είναι το σπίτι μου. Πιστεύω ότι καθένας στη θέση μου, αν έχει φιλοδοξίες, θα έμενε στον Παναθηναϊκό».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Ξέραμε στη διάρκεια της εβδομάδας πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής μας είχε ένα συγκεκριμένο πλάνο. Μας είπε τι ακριβώς να κάνουμε και το τηρήσαμε πιστά. Με βάση την απόδοσή μας, θα μπορούσαμε να πετύχουμε γκολ και στο πρώτο ημίχρονο».

Για τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού: «Αν υπάρχει ένα δικό μας μειονέκτημα ως ομάδα, είναι ότι πολλοί από εμάς, παίρνουμε εμπειρίες και μαθαίνουμε μέσα από τα παιχνίδια. Αυτό που λέμε συνεχώς είναι, ότι στόχος μας είναι το επόμενο παιχνίδι», τόνισε χαρακτηριστικά ο 22χρονος παίκτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα