Κάτι χρωστάει στον κόσμο του…

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Κάτι χρωστάει στον κόσμο του…

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το κίνητρο των παικτών του Παναθηναϊκού, που θα... σκυλιάσουν για την νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι από αυτά, που παίζουν μεν ρόλο οι τακτικές , μα πιο πολύ παίζει ρόλο η ψυχή, η δίψα, το πάθος των παικτών. Ο Παναθηναϊκός χρωστάει μία τέτοια νίκη στον κόσμο του φέτος.

Με τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο είχε τις ευκαιρίες , τις έχασε και στο τέλος έχασε και το παιχνίδι. Ο κόσμος έχει συμπαρασταθεί, όσο καμία άλλη χρονιά στην ομάδα. Χειροκροτάει και στηρίζει την ομάδα και μετά τις ήττες, διότι αναγνωρίζει τις προσπάθειες των παικτών. Το ματς αυτό είναι μία ευκαιρία οι παίκτες να ευχαριστήσουν με μία νίκη σε ντέρμπι τον κόσμο της ομάδας και να πάρουν τα πάνω τους για τη συνέχεια.

Να πιστέψουν πιο πολύ στον εαυτό τους. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ έχει πιο πολλές λύσεις από τον Παναθηναϊκό και σε κάποιες θέσεις πιο καλούς παίκτες. Σίγουρα είναι πιο έμπειρη ομάδα, αλλά η γνώμη μου είναι ότι όσον αφορά την τακτική και την λειτουργία ομάδας μέσα στο γήπεδο ο Παναθηναϊκός υπερτερεί. Φαίνεται, ότι είναι καλύτερα δουλεμένος από τον προπονητή του, άσχετα αν δεν έχει κερδίσει σε παιχνίδια, που ήταν καλύτερος, όπως στο παιχνίδι της Τρίπολης.

Στον πρώτο γύρο στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με γκολ του Μπέργκ μετά από ωραία σέντρα του Ζέκα, αλλά πλήρωσε λάθη της άμυνάς του και τελικά το έχασε το παιχνίδι. Αυτοί οι δύο παίκτες, ειδικά ο Ζέκα θα παίξουν πληγωμένοι σε αυτό το ματς. Ο Ζέκα έρχεται από το λάθος(μαζί με τον Καπίνο), που κόστισε στην ομάδα του το γκολ, που δέχθηκε στην Τρίπολη. Ο Μπέργκ δεν σκοράρει στον δεύτερο γύρο με την συνέπεια του πρώτου γύρου, φαίνεται μπλοκαρισμένος και στενά μαρκαρισμένος.

Τελευταίο του εξαιρετικό παιχνίδι αυτό με την Βέροια. Κάτι μου λέει, ότι αύριο θα δούμε και πάλι τον γνωστό Μπέργκ, ενώ ο Ζέκα θα «σκυλιάσει», για να επανορθώσει για αυτό που έγινε στην Τρίπολη. Απλά να θυμίσω, ότι πέρυσι στο ΟΑΚΑ, στο πρώτο ματς του Ρότσα στον πάγκο ο Ζέκα είχε ανοίξει το σκορ στη νίκη με 2-0 επί του ΠΑΟΚ…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.