Κάμπελ: «Ο Μίτσελ με εμπιστεύεται»

Κάμπελ: «Ο Μίτσελ με εμπιστεύεται»

Gazzetta team
Κάμπελ: «Ο Μίτσελ με εμπιστεύεται»

bet365

Ο Τζόελ Κάμπελ μίλησε για την εμπιστοσύνη του Μίτσελ, τον δεμένο Ολυμπιακό και το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Αναλυτικά όσα είπε σε ιστοσελίδα της Κόστα Ρίκα:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω και δείχνω τις δυνατότητές μου έχοντας την εμπιστοσύνη του προπονητή μου, που είναι πολύ σημαντική για μένα, όπως και το γεγονός ότι έχω πολλά λεπτά συμμετοχών εν όψει και του Μουντιάλ.

Είναι αυστηρός προπονητής και με έχει βοηθήσει πολύ. Δεν επιτρέπει στους παίκτες του να χαλαρώσουν, τους πιέζει διαρκώς με καλό τρόπο. Θεωρώ τον εαυτό μου έναν παίκτη σαν όλους τους άλλους. Προσπαθώ να αντεπεξέλθω στο ρόλο μου όσο καλύτερα μπορώ και να κάνω ό,τι μου ζητάνε.

Η ομάδα μας είναι πολύ δεμένη. Έχουμε μπροστά μας δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια συγκέντρωση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω να τελειώσω καλά τη σεζόν και να είμαι υγιής για να έχω μια καλή παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα