Προπονήθηκε και υπολογίζεται ο Μέντες

Προπονήθηκε και υπολογίζεται ο Μέντες

Γιώργος Βροντάκης
Προπονήθηκε και υπολογίζεται ο Μέντες

bet365

Ο Νταβίντ Μέντες πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού και υπολογίζεται για το ματς με τον ΟΦΗ. Αιμάτωμα ο Χουχούμης, τράβηγμα ο Πράνιτς.

Στη σημερινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με τελειώματα.

Όσοι ξεκίνησαν τον χθεσινό αγώνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Ο Ντίνας απουσίασε λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων. Ο Μουζακίτης υποβλήθηκε σε θεραπεία. Ο Πέτριτς προπονήθηκε ατομικά.

Ο Χουχούμης που έχει υποστεί αιμάτωμα στην εξωτερική επιφάνεια του αριστερού του μηρού προπονήθηκε ατομικά. Ο Πράνιτς έχει υποστεί τράβηγμα στον αριστερό του δικέφαλο και θα υποβληθεί αργότερα σήμερα σε μαγνητική τομογραφία. Αναμένεται να απουσιάσει από το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων για 7-10 μέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα