Διπλό «χτύπημα» με Βαλντές και Τρέχο (vids)

Διπλό «χτύπημα» με Βαλντές και Τρέχο (vids)

Διονύσης Δελλής
Διπλό «χτύπημα» με Βαλντές και Τρέχο (vids)

bet365

Την μεταγραφή του Μήτρογλου στη Φούλαμ περιμένουν στον Ολυμπιακό για να τελειώσουν με τις υποθέσεις των Νέλσον Βαλντές και Όσκαρ Τρέχο.

Οι «ερυθρόλευκοι» με το που ολοκληρωθεί η μεταγραφή του «πιστολέρο» στον αγγλικό σύλλογο, θα τελειώσουν με τις δύο περιπτώσεις. Έτσι με τις προσθήκες των Βαλντέζ και Τρέχο, αλλά και εκείνη του Μαρκάνο θα κλείσουν τις μεταγραφές για την περίοδο του Ιανουαρίου. Από το βράδυ της Τρίτης το gazzetta σας ενημέρωσε για το που στράφηκαν οι νταμπλούχοι!

Ο Ολυμπιακός δεν έμεινε μονάχα στις συζητήσεις με τη Φούλαμ για τον Κώστα Μήτρογλου καθώς ετοίμασε τη μεταγραφική του αντεπίθεση. Όχι με μια, αλλά με δύο μεταγραφικές κινήσεις. Και μάλιστα «λάτιν» κινήσεις. Τον Νέλσον Βαλντέζ και τον Όσκαρ Τρέχο.

Ο Βαλντέζ προφανώς και δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στο ποδοσφαιρικό κοινό. Με 66 συμμετοχές στην Εθνική Παραγουάης, και καριέρα σε ομάδες όπως η Βέρντερ, η Ντόρτμουντ και η Βαλένθια (πέρσι υπό τον Ερνέστο Βαλβέρδε) είναι ένας επιθετικός που έχει βαρύ βιογραφικό στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Παίκτης που έχει ακουστεί κατά κόρον στο παρελθόν για τους Πειραιώτες. Σε πολλές μεταγραφικές περιόδους.

Από το καλοκαίρι δηλώνει πολίτης… Άμπου Ντάμπι. Αν και είχε πολλές προτάσεις από Ισπανία και Ιταλία προτίμησε την Αλ Τζαζίρα, που έδωσε τρία εκατ ευρώ στη Βαλένθια για να τον αποκτήσει. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα αποκτηθεί δανεικός με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Και ο Όσκαρ Τρέχο; Οι… μυημένοι επίσης θα θυμούνται ότι το περασμένο καλοκαίρι το όνομα αυτό έπαιξε πάρα πολύ στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Διότι ο Μίτσελ τον είχε στις πρώτες θέσεις της λίστας του. Ήταν μαζί με τον Ρομπέρτο, τον Βερδού (που πήγε Μπέτις), τον Πέδρο Λεόν (που έμεινε στη Χετάφε) βασική επιλογή του Ισπανού τεχνικού ο 25άχρονος Αργεντινός που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Χιχόν. Το καλοκαίρι λοιπόν δεν ήρθε στην Ελλάδα. Πήγε στην Τουλούζ που τον αγόρασε αντί του ποσού των 2,1 εκατ ευρώ. Εκεί έχει 17 συμμετοχές στο φετινό Σαμπιονά. Ο Τρέχο είναι κάτοχος Ιταλικού διαβατηρίου.

Εννοείτε ότι και οι δύο παίκτες έχουν δικαίωμα να βρεθούν στη νέα λίστα Τσάμπιονς Λιγκ, που οι «ερυθρόλευκοι» θα παραδώσουν την Δευτέρα στην UEFA. Μαζί με τον Ιβάν Μαρκάνο θα είναι οι τρεις «αλλαγές» που δικαιούνται οι Πειραιώτες εν όψει των νοκ άουτ αναμετρήσεων με τη Γιουνάιτεντ.

Συνολικά ο Ολυμπιακός θα δηλώσει 20 ποδοσφαιριστές με τον τραυματία Δημήτρη Σιόβα να διατηρεί τη θέση του. Το καλοκαίρι η λίστα περιελάμβανε 21 ποδοσφαιριστές. Έφυγαν όμως ήδη Μετζανί, Γιαταμπαρέ, Βάις και σήμερα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου μετακομίζει και ο Κώστας Μήτρογλου. Άρα θα είναι τέσσερις οι «απόντες» από τη πρώτη λίστα, με μόλις τρεις να μπορούν να «καλυφθούν» βάση των επιταγών της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.


Δείτε τον Τρέχο και τον Βαλντέζ σε δράση

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα