Ακατέβατα 15 εκατ. ευρώ για Μήτρογλου

Ακατέβατα 15 εκατ. ευρώ για Μήτρογλου

Δημήτρης Τομαράς
Ακατέβατα 15 εκατ. ευρώ για Μήτρογλου

bet365

Ο Μήτρογλου τα βρήκε με την Φούλαμ, αλλά ο Ολυμπιακός δεν είπε ακόμα το «ΟΚ», αφού παραχωρεί τον διεθνή φορ μόνο με 15 εκατ. ευρώ! Την Τετάρτη οι τελικές επαφές, θετικό το κλίμα!

Ο Κώστας Μήτρογλου τα έχει βρει σε όλα με την Φούλαμ για τετραετές συμβόλαιο και 10 εκατ. ευρώ, ωστόσο υπογραφές θα πέσουν μόνο στην περίπτωση που η Φούλαμ δώσει 15 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό. Οι επαφές με τους Λονδρέζους αν και γίνονται σε θετικό κλίμα διακόπηκαν απόψε, αφού το μήνυμα του Ολυμπιακού είναι πως για να ολοκληρωθεί το deal πρέπει να πάρει 15 εκατ. ευρώ και ίσως και παραπάνω.

Οι συνομιλίες θα συνεχιστούν την Τετάρτη, η Φούλαμ επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Μήτρογλου και είναι πιθανό να ανέβει και ακόμα ένα εκατομμύριο, μιας και την δεδομένη χρονική στιγμή η πρότασή της αγγίζει τα 14 εκατ. ευρώ. Όπως είχαμε τονίσει νωρίτερα, ο Μήτρογλου έχει συμφωνήσει, έχει πεισθεί από τον Καραγκούνη και περιμένει με αγωνία να ολοκληρωθεί η συμφωνία και να συνεχίσει την καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ.

Έτσι η οριστική συμφωνία παίρνει παράταση για μία ημέρα. Οι εκπρόσωποι του παίκτη πρόκειται να μεταβούν στην Αγγλία το πρωί της Τετάρτης (για τις τελικές επαφές) ενώ είναι είναι ήδη και άνθρωπος της διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις απαιτούμενες συζητήσεις. Αυτό σημαίνει πως μέχρι το μεσημέρι της εν λόγω ημέρας θα έχει κλείσει θετικά το ζήτημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα