Από... 13 εκατ. και πάνω για Μήτρογλου!

Από... 13 εκατ. και πάνω για Μήτρογλου!

Gazzetta team
Από... 13 εκατ. και πάνω για Μήτρογλου!

bet365

Ο Ολυμπιακός απέρριψε πρόταση της Φούλαμ για τον Μήτρογλου ύψους 11 εκατ. ευρώ, αφού το... πλαφόν που έχει βάλει φαίνεται ότι είναι στα 13 εκατ. ευρώ.

Οι εξαιρετικές φετινές εμφανίσεις του «πιστολέρο» ανάγκασαν τους Λονδρέζους να επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη, κάνοντας μάλιστα μία εξαιρετική -ιδίως για Έλληνα ποδοσφαιριστή- πρόταση στους «ερυθρόλευκους». Η απάντηση ωστόσο του Ολυμπιακού ήταν αρνητική, αφού κοστολογεί ακριβότερα τον μεγαλύτερο περιουσιακό του στοιχείο.

Συγκεκριμένα οι πρωταθλητές δεν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον «Μητρογκόλ» με λιγότερα από 13 εκατ. ευρώ όπως αναφέρει ο «Γαύρος». Αν όμως φτάσει μία πρόταση 14 ή 15 εκατ. ευρώ, τότε πολύ δύσκολα θα έλεγαν «όχι».

Από εκεί και πέρα ο διεθνής στράικερ δείχνει να «ψήνεται» με την προοπτική της Αγγλίας, αλλά και της ομάδας όπου αγωνίζεται κι ο Γιώργος Καραγκούνης. Η Φούλαμ άλλωστε υπολογίζει για βασικό τον 25χρονο άσο, τη στιγμή που αν πήγαινε στην παρούσα φάση σε ένα τοπ κλαμπ όπως η Άρσεναλ ή Λίβερπουλ δύσκολα θα είχε από την αρχή πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι «κότατζερς» μάλιστα φέρονται να προσφέρουν στον Μήτρογλου συμβόλαιο ύψους 2,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα