Για μια καινούργια αρχή

Μαριάννα Αξιοπούλου
Για μια καινούργια αρχή

bet365

Ο Εργοτέλης φιλοξενεί στο Παγκρήτιο τον Παναιτωλικό (19:30, NS1) και θέλει να κάνει μια καινούρια αρχή στη Super League με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στο τιμόνι.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ο Εργοτέλης ψάχνει μια καινούργια αρχή! Το γκολ του Γούτα στην εκπνοή του αγώνα με την Ξάνθη τού στέρησε μια νίκη μετά από εννέα αγωνιστικές και οι Κρητικοί παραμένουν με την ανάμνηση της 10ης Νοεμβρίου και τη νίκη επί του Πανθρακικού. Με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να κάνει ντεμπούτο ψάχνουν πέρα από τις εντυπώσεις και την ουσία αφού απέχουν μόλις δύο βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και θέλουν να πάρουν ανάσα. Απέναντι στον Παναιτωλικό δεν έχουν την καλύτερη παράδοση, αφού έχουν κερδίσει μόλις μια φορά σε πέντε ματς κι έχουν σκοράρει συνολικά (εντός ή εκτός έδρας) μόλις δύο φορές κι αυτές στο ίδιο παιχνίδι. Η ομάδα του Αγρινίου συνεχίζει να είναι εντυπωσιακή εντός έδρας και αναποτελεσματική μακριά από το φυσικό της περιβάλλον. Δεν έχει κερδίσει ακόμα μακριά από το Αγρίνιο και στην ειδική εκτός έδρας βαθμολογία είναι τρίτη από το τέλος!

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: 27/1, 19:30 (NS1)
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Παγκρήτιο
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Εργοτέλης-Ατρόμητος 0-1, Λεβαδειακός-Εργοτέλης 2-0, Εργοτέλης-Ξάνθη 2-2. / Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 1-0, ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 1-0, Παναιτωλικός-Πανθρακικός 3-1.
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: 1: 2,40 Χ: 3,15 2: 3,50
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Κομίνης, Κάλφογλου, Καμπούρης
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Πίτσος (τραυμ.) – Πόι (τραυμ.).
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Αφού πρώτα παρακολούθησε τη νέα του ομάδα να έρχεται ισόπαλη με την Ξάνθη, έπιασε δουλειά! Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανέλαβε στις αρχές της εβδομάδας τον Εργοτέλη και απέναντι στον Παναιτωλικό θα κάνει το ντεμπούτο του. Ο Έλληνας τεχνικός δεν είχε αντιμετωπίσει την ομάδα του Αγρινίου ως τεχνικός του Πλατανιά, όμως έχει τη δική του προϊστορία από το παρελθόν. Ως τεχνικός της Λάρισας, είχε επικρατήσει του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, όμως όντας προπονητής της Ξάνθης έχασε και τα δύο ματς τη σεζόν 2011-12 για τη Super League.

* Η ερμηνεία για τις ελληνικές σειρές είναι η εξής:

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: Ώρα και μετάδοση
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Γήπεδο
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Προηγούμενα αποτελέσματα
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: Στοίχημα
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Διαιτητές
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Απουσίες
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Το γεγονός του αγώνα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα