Σενάρια για Ρέγες και Λεόν στον Ολυμπιακό

Σενάρια για Ρέγες και Λεόν στον Ολυμπιακό

Gazzetta team
Σενάρια για Ρέγες και Λεόν στον Ολυμπιακό

bet365

Δύο ακόμα ονόματα έρχονται στο προσκήνιο για τον αντι-Βάις στον Ολυμπιακό, με τους Ισπανούς να επαναφέρουν τις περιπτώσεις των Ρέγες και Λεόν.

Ο Σλοβάκος άσος αποτελεί παρελθόν από τους πρωταθλητές, οι οποίοι καλούνται να κινηθούν το δυνατόν ταχύτερα για να καλύψουν το κενό του. Εκτός από τις περιπτώσεις των Λεζεάρ, Κολοβού, αλλά και Γκεγέ για τις οποίες ήδη σας έχει ενημερώσει το gazzetta, στο προσκήνιο έρχονται ακόμα δύο παίκτες σύμφωνα με τους Ισπανούς.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Χοσέ Αντόνιο Ρέγες και Πέδρο Λεόν όπως αναφέρει ο «Γαύρος». Αμφότεροι βέβαια έχουν ακουστεί πολλές φορές για τους Πειραιώτες, με τους Ίβηρες να αναφέρουν σε ό,τι αφορά τον πρώτο πως ο Μίτσελ έχει ήδη ζητήσει την απόκτηση του συμπατριώτη του, αλλά στα υπόψιν του 50χρονου τεχνικού παραμένει πάντα κι ο χαφ της Χετάφε, που βρέθηκε κοντά στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα