Γιορέντε: «Μου αρέσει η Ελλάδα»

Νίκος Τσιώκος
Γιορέντε: «Μου αρέσει η Ελλάδα»

bet365

Ο Ραούλ Γιορέντε έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της Καλλονής και δήλωσε ευχαριστημένος από τη μέχρι στιγμής εν Ελλάδι εμπειρία του και την ομάδα της Μυτιλήνης.

Μόλις λίγες ημέρες βρίσκεται στη χώρα μας ο Ραούλ Γιορέντε, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της Καλλονής. Ο Ισπανός πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 71' της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα αντί του Μαρσέλο και δήλωσε ευχαριστημένος από τη μέχρι στιγμής εμπειρία του στην Ελλάδα και από τα όσα έχει δει στον σύλλογο της Μυτιλήνης.

«Μου αρέσει η Ελλάδα, είμαι πολύ ευχαριστημένος και από την ομάδα και έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ο βαθμός ήταν καλός. Αν και είχαμε παίκτη παραπάνω θα έπρεπε να κοντρολάρουμε το παιχνίδι και δεν είχαμε καθαρές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Επειδή δεν έχω πολλά παιχνίδια στα πόδια μου στόχος μου είναι να αποκτήσω ρυθμό για να βοηθήσω την ομάδα να μείνει στην κατηγορία.

Ξέρω πολλούς Ισπανούς που παίζουν στην Ελλάδα, όπως τον Ουσέρο του Αστέρα, τον Κορδέρο της ΑΕΚ κ.α.», ήταν τα λόγια του. Από τη μεριά του, ο Άντριου Χογκ τόνισε πως στην ΑΕΛΚ κοιτάζουν το επόμενο ματς, αφού έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

«Προσπαθήσαμε για το καλύτερο, αλλά δυστυχώς για εμάς ο Απόλλων έκλεισε καλά τους χώρους και δεν μας επέτρεψε να κάνουμε φάσεις. Προσπαθήσαμε για τη νίκη, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και πλέον κοιτάμε το επόμενο ματς γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο Γιορέντε έκανε καλό ντεμπούτο. Δουλεύουμε καλά στην ομάδα και ήρθαν κάποιοι καλοί παίκτες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα