Ανακοίνωσε Στοΐκοβιτς ο Εργοτέλης

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Στοΐκοβιτς ο Εργοτέλης

bet365

Παίκτης του Εργοτέλη είναι και με την βούλα είναι ο Βλάντιμιρ Στοΐκοβιτς. Ο Σέρβος πορτιέρο υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Την απόκτηση του Βλάντιμιρ Στοΐκοβιτς ανακοίνωσε ο Εργοτέλης. Ο Σέρβος τερματοφύλακας είχε δώσει τα χέρια με τους Κρητικούς και το Σάββατο ολοκληρώθηκε και τυπικά η απόκτησή του, με τον πρώην πορτιέρο της Παρτίζαν να υπογράφει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο 31χρονος πορτιέρο ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην Ελλάδα και στον Εργοτέλη. Οι πρώτες μου στιγμές στο Ηράκλειο είναι καταπληκτικές και θέλω πολύ να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα όσο περισσότερο μπορώ για να φτάσει εκεί που πρέπει. Ανυπομονώ να αγωνιστώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα