Η... απάντηση στο «μια τζατζίκι-μια πατάτες»!

Gazzetta team
Η... απάντηση στο «μια τζατζίκι-μια πατάτες»!

bet365

Με ένα εξίσου ευρηματικό πανό αλλά και με... σύνθημα απάντησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στους αντίστοιχους του Ηρακλή για το δικό τους πανί στο πρώτο ματς του Κυπέλλου!

Θυμίζουμε ότι οι φίλοι του Ηρακλή θέλησαν να πικάρουν τους αντίστοιχους του «δικεφάλου του Βορρά» για το moto που υπάρχει στην Τούμπα και αναφέρει «Μια πόλη, μια ομάδα». Έτσι στο πρώτο ματς του κυπέλλου των δύο ομάδων στο Καυταντζόγλειο οι «κυανόλευκοι» ανάρτησαν ένα πανό που έγραφε «ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΜΙΑ ΠΑΤΑΤΕΣ».

Ένα πανό που μέσω της τηλεόρασης αλλά και των φωτογραφιών έκανε το... γύρο της Ελλάδας με τα σχόλια να ποικίλουν! Έτσι όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ περίμεναν... υπομονετικά τον αγώνα ρεβάνς για να πάρουν και... οπαδικά την δική τους «ρεβάνς»! Αυτό έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο ματς της Τούμπας (ο ΠΑΟΚ κέρδισε εύκολα 5-1 τον Ηρακλή), όπου... σηκώθηκε πανό το οποίο έγραφε «ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ Β΄ΜΙΑ Γ΄».

Προφανώς με τον τρόπο αυτό... πίκαραν τον Ηρακλή που τα τελευταία χρόνια «βολοδέρνει» στις μικρές εθνικές κατηγορίες και βρίσκεται μακριά από την Σούπερ Λίγκα! Πάντως εκτός από το πανό, οι πάντα ευρηματικοί ΠΑΟΚτσήδες... απάντησαν και με σύνθημα το οποίο έλεγε «Μια πόλη, μια ομάδα και το ξέρουνε σε όλη την Ελλάδα, μια τζατζίκι, μια πατάτες, τις κω...γριες, γ...ε χορτάτες»!

Πάντως αρκετοί ήταν αυτοί που όταν είδαν το πανό για Β΄και για Γ΄εθνική τόνισαν πως υπάρχει και μια πινελιά για τον άλλο μεγάλο της Θεσσαλονίκης, τον Άρη!


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα