Κόντε: «Ευτυχώς έγινε εις βάρος μας»

Κόντε: «Ευτυχώς έγινε εις βάρος μας»

Gazzetta team
Κόντε: «Ευτυχώς έγινε εις βάρος μας»

bet365

Ευχαριστημένος από όσους παίκτες της Γιουβέντους πήραν χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τη Ρόμα έμεινε ο Αντόνιο Κόντε, που σχολίασε και το γκολ του Πελούζο που ακυρώθηκε.

Ο προπονητής των Μπιανκονέρι έκανε rotation για τον προημιτελικό του κυπέλλου στη Ρώμη και μετά το τέλος του ματς είπε ότι «ήταν ένας ισορροπημένος αγώνας και είμαι ικανοποιημένος από τη νοοτροπία που έδειξαν όσοι δεν είχαν αγωνιστεί πολύ ως τώρα. Το μόνο που με πείραξε ήταν το γεγονός ότι δεχθήκαμε γκολ στη μοναδική φάση που ξεχαστήκαμε... Δεν είναι ευχάριστο να αποκλείεσαι από μία διοργάνωση αλλά το Coppa Italia το αντιμετωπίζουμε από την πρωτη μου χρονιά στη Γιουβέντους ως μια ευκαιρία για να κάνουμε rotation και να δούμε την κατάσταση όλων των παικτών. Αν δεν ήταν τιμωρημένος ο Κιελίνι για το ματς με την Λάτσιο δε θα έπαιζε ούτε αυτός σήμερα αλλά ούτως ή άλλως βγήκε στο ημίχρονο λόγω ενός χτυπήματος».

Από εκεί και πέρα, για την κίτρινη κάρτα του Μπενάτια στο φάουλ του Τζιοβίνκο, ο Κόντε είπε ότι «δεν ξέρω αν οι διαιτητές αποφασίζουν με βάση το αν ένας παίκτης είναι τελευταίος ή όχι και δε θέλω να ασχοληθώ κιόλας με το πώς αποφασίζουν. Αποδεχόμαστε την απόφαση» ενώ όταν από το στούντιο της RAI του είπαν για το γκολ του Πελούζο που ακυρώθηκε, σχολίασε: «Δείτε τα δοκάρια και δείτε και την πορεία της μπάλας και θα δείτε αμέσως ότι το γκολ ήταν κανονικό. Ακόμη και οι παίκτες της Ρόμα δεν αντέδρασαν γιατί το κατάλαβαν αλλά ο βοηθός το είδε για άουτ. Λάθη μπορεί να κάνουν και οι διαιτητές, το έχω ξαναπεί. Ευτυχώς τουλάχιστον έγινε εις βάρος μας γιατί αλλιώς θα τους ακούγαμε πάλι να λένε για βοήθειες κλπ».

 

SERIE A Τελευταία Νέα