Παίρνει Μαργιόλη η Γλυφάδα, κλείνει Ραχίμ και Κολοφώτη

Άκης Παπαβλασόπουλος
Παίρνει Μαργιόλη η Γλυφάδα, κλείνει Ραχίμ και Κολοφώτη

bet365

Κοντά στην απόκτηση του Γιώργου Μαργιόλη, βρίσκεται η Γλυφάδα, στις προπονήσεις της οποίας συμμετέχει και ο Αλέξανδρος Ραχίμ.Παίρνει και Κολοφώτη.

Τα τυπικά απομένουν προκειμένου ο Γιώργος Μαργιόλης να μείνει ελεύθερος από τον Ιωνικό και να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα των νοτίων προαστίων. Ο 34χρόνος κεντρικός αμυντικός συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις και απομένει μόνο η έκδοση του δελτίου του, προκειμένου ο Κυριάκος Μίχας να τον συμπεριλάβει κανονικά στα πλάνα του για τον αγώνα με τον Φωστήρα.

Η προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα ξεκινήσει την Τετάρτη. Παράλληλα η ομάδα της Γλυφάδας βρίσκεται κοντά στην απόκτηση δύο ακόμα παικτών. Ο λόγος για τους Αλέξανδρο Ραχίμ και Γιάννη Κολοφώτη.

Ο πρώτος συμμετέχει στις προπονήσεις τις τελευταίες μέρες και σε περίπτωση που πείσει τον προπονητή των «κικκινόμαυρων», αυτός θα ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του, ενώ σ΄ότι έχει να κάνει με τον δεύτερο αυτός θα αποκτηθεί από την Καλλιθέα στην οποία και ανήκει με την μορφή δανεισμού, ενώ δεν αποκλείεται μετά τον αγώνα με τον «Φονέα» να πραγματοποιηθούν ορισμένες ακόμα μεταγραφές κυρίως ξένων παικτών.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα