Πανικός με Γκουαρίν!

Γιώργος Κοντογεώργης
Πανικός με Γκουαρίν!

bet365

Η Ιντερ προσπάθησε να ακυρώσει την ανταλλαγή Γκουαρίν-Βούτσινιτς μετά από σκληρή ανακοίνωση των τιφόζι. Δεν κάνουν πίσω οι ποδοσφαιριστές.

Ούτε ο πιο πωρωμένος Γιουβεντίνος δεν θα μπορούσε να φανταστεί την τράμπα-δώρο με τους Φρέντι Γκουαρίν-Μίρκο Βούτσινιτς, όμως το deal υπήρξε. Σχεδόν όλος ο ιταλικός Τύπος απόρησε, όμως οι δύο παίκτες ενημερώθηκαν κανονικά ότι αλλάζουν στρατόπεδο και όπως συμβαίνει σε κάθε τέτοια περίπτωση, «ψήθηκαν» για το νέο ξεκίνημα στην καριέρα τους.

Οι αντιδράσεις ήταν άμεσες αφού -καθαρά αντικειμενικά- η ανταλλαγή ενός 27χρονου παικταρά χαφ με έναν 30χρονο αργό επιθετικό, μάλλον «ρίχνει» αυτόν που θα πάρει τον δεύτερο. Η Curva Nord της Ιντερ δεν άργησε να αναρτήσει ανακοίνωση με την οποία «απαγόρευσε» ουσιαστικά να προχωρήσει το θέμα!

«Γιατί να αποδυναμώσεις μία ομάδα συγκεκριμένων δυνατοτήτων έτσι ώστε να ενισχύσεις έναν αντίπαλο με τη δική του πολιτική; Ο Γκουαρίν στην Γιουβέντους δεν είναι αποδεκτό σε αυτή την ιστορική στιγμή. Ενάς νέος παίκτης με μεγάλη τεχνική, για έναν ποδοσφαιριστή λιγότερο νέο; Ολο αυτό μας αφήνει μπερδεμένους...».

Ο ιδιοκτήτης της Ιντερ, Ερικ Τοχίρ, θέλει να μετατραπεί η συμφωνία σε δανεισμό των δύο μέχρι το καλοκαίρι και οι δύο ομάδες να συζητήσουν τότε το ποσό-διαφορά το οποίο θα εισπράξουν ουσιαστικά οι Νερατζούρι.

Ομως, οι δύο παίκτες δεν το βλέπουν πλέον έτσι, αφού νιώθουν ήδη μέλη της νέας ομάδας τους. Μάλιστα, όπως προκύπτει από τα τελευταία ρεπορτάζ του Sky Italia, ειδικά ο Φρέντι Γκουαρίν δεν δίνει καμία πιθανότητα να μείνει στην Ιντερ και δεν βλέπει την ώρα να φορέσει τη φανέλα της Γιουβέντους.

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, σε γραφεία της Γιούβε στο Μιλάνο έχουν συγκεντωθεί όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές για να βρουν λύση μετά την τελευταία εξέλιξη. Στη συνάντηση έχουν δώσει το «παρών» Μπέπε Μαρότα και Φάμπιο Παράτιτσι από τους Μπιανκονέρι, Μάρκο Φασόνε από τους Μιλανέζους ,ο μάνατζερ του Βούτσινιτς και ο ίδιος ο Γκουαρίν.

Ιατρικές εξετάσεις ο Βούτσινιτς
Το... φρένο που επιχείρησε να βάλει η Ιντερ ήταν προσωρινό, όπως φαίνεται, καθώς τα νεότερα από Ιταλία δείχνουν ότι η ανταλλαγή θα δίνει. Ο Βούτσινιτς είναι ήδη στο Μιλάνο και περνάει ιατρικές εξετάσεις παρουσία του επιτελείου των Νερατζούρι ενώ ο Γκουαρίν έχει ξεκαθαρίσει στους Μιλανέζους ότι θέλει Γιουβέντους, στα γραφεία της οποίας παραμένει αυτή την ώρα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα