Σενάρια για ΠΑΟΚ και Φεραρέσο

Gazzetta team
Σενάρια για ΠΑΟΚ και Φεραρέσο

bet365

Οι Βούλγαροι κάνουν λόγο για πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Ντιέγκο Φεραρέσο της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, τον οποίο διεκδικεί και η Μέταλιστ, ενώ αναφέρουν και τον Παναθηναϊκό και τον Αστέρα Τρίπολης!

Σενάρια από την Βουλγαρία εμπλέκουν τον ΠΑΟΚ στην υπόθεση του 21χρονου ταλαντούχου Φεραρέσο, ο οποίος αγωνίζεται πρωτίστως ως αριστερό μπακ, αλλά μπορεί να παίξει σε όλη την πλευρά. Όπως αναφέρει το «topsport», ο ΠΑΟΚ και η Μέταλιστ έχουν κάνει πρόταση για την απόκτησή του και φέρονται ως οι πιθανότεροι προορισμοί του.

Παράλληλα, οι Βούλγαροι τονίζουν ότι ενδιαφέρον έχει δείξει και ο Παναθηναϊκός με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο ιδιοκτήτης της Λοκομοτίβ, Κόκο Ντίνεβ χειρίζεται πρποσωπικά το θέμα και φέρεται να μιλάει με ανθρώπους από την Ελλάδα, ενώ οι απαιτήσεις του για τον παίκτη είναι στο ένα εκατομμύριο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα