Άρης-Ατρόμητος 0-0

Gazzetta team
Άρης-Ατρόμητος 0-0

bet365

Ο Άρης δεν κέρδισε ούτε τον Ατρόμητο, όμως, χάρη στις εξαιρετικές επεμβάσεις του Διούδη που... κατέβασε ρολά πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0)!

Χαμένοι βγήκαν Άρης και Ατρόμητος μετά το τέλος του αγώνα καθώς το τελικό 0-0 δεν βοηθάει καμία από τις δύο ομάδες στις μάχες που δίνουν στην ουρά, αλλά και στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Ατρόμητος είχε τις ευκαιρίες όχι όμως και το γκολ καθώς οι Καραμάνος και Ναπολεόνι νικήθηκαν από τον Διούδη αρκετές φορές. Ο Άρης μπορεί να έβγαλε ενέργεια και πάθος στην επανάληψη όμως δεν είχε τα κατάλληλα όπλα σ’ αυτή την μάχη.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος ξεκίνησε το παιχνίδι με σχηματισμό 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια ο Διούδης, δεξιά ο Ηρακλής και αριστερά ο Τσουμάνης, ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Γιαννίτσης και Κύργιας. Στα χαφ οι Οικονομόπουλος και Παπαδόπουλος και Σουνάς. Ενώ οι τριάδα στην επίθεση ήταν οι Τάτος, Αγκάνθο και Μανιάς

Χωρίς Ιγκλέσιας

Ο Γιώργος Παράσχος με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής τον Ιγκλέσιας παρέταξε σε σχηματισμό 4-4-2. Ο Τσενάμο κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο νάτσος και αριστερά ο Γιαννούλης. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Φυτανίδης και Ταυλαρίδης. Στη μεσαία γραμμή και στον άξονα οι Λαζαρίδης και Δημούτσος στις πτέρυγες οι Μπρίτο και Ούμπιδες. Τέλος στην κορυφή της επίθεσης οι Καραμάνος και Παπαδόπουλος.

Ανάπτυξη από τα πλάγια

Ο Ατρόμητος, επιχείρησε με την μπάλα κάτω και με ανάπτυξη από τα’ άκρα να φτάσει στην εστία του Διούδη. Τρεις φορές βρέθηκαν οι παίκτες του Παράσχου απέναντι από την εστία του Άρη όμως και τις τρεις φορές το τελείωμα τους ήταν κακό. Οι «κίτρινοι» μέχρι το 20λεπτο πολύ δύσκολα έφταναν στα καρέ του Τσενάμο καθώς η πίεση από τους φιλοξενούμενους στο κέντρο ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα να γίνεται το λάθος στην πάσα.

Πρώτη επίσκεψη με Αγκάνθο

Μόλις χαλάρωσε λίγο ο Ατρόμητος ο Άρης βρήκε την ευκαιρία να δημιουργήσει την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία. Στο 23’ ο Τάτος από τα αριστερά έβγαλε συστημένη σέντρα για το κεφάλι του Αγκάνθο, όμως ο Ισπανός την έστειλε δίπλα από το δοκάρι του Ατρομήτου.

Οι κούρσες του Γιαννούλη και το προβληματικό κέντρο

Στην ευκαιρία του Άρη ο Παράσχος έβαλε τις φωνές με τους παίκτες να πολιορκούν για ένα πεντάλεπτο τα καρέ των γηπεδούχων. Ο Γιαννούλης που έκανε αρκετές κούρσες δημιούργησε πολλά ρήγματα στα δεξιά του Άρη με τον Ηρακλή να μην μπορεί να καλύψει επαρκώς την θέση του. Ενώ και στο κέντρο οι Θεσσαλονικείς είχαν πρόβλημα καθώς οι Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος και Σουνάς δεν βοηθούσαν όσο θα ήθελε ο Σούλης Παπαδόπουλος ανασταλτικά, αλλά και στο κράτημα της μπάλας.

Κακό τελείωμα

Οι Περιστεριώτες είχαν δύο καλές φάσεις με τους Καραμάνο και Παπαδόπουλο. Στο 25’ σουτ του Καραμάνου στην κίνηση, η μπάλα έφυγε εκατοστά δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Διούδη. Ενώ στο 27' ο Καραμάνος μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ από αριστερά, απέκρουσε ο Διούδης. Στην εξέλιξη της φάσης ο Παπαδόπουλος έκανε νέο σουτ, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Ανέβηκε στην επανάληψη

Ο Άρης στην επανάληψη έβγαλε διάθεση στον αγωνιστικό χώρο κλείνοντας τους χώρους, ενώ συμμαζεύτηκε και στο κέντρο με τον Ηρακλή να μετακομίζει στον άξονα και τον Παπαδόπουλο στον πάγκο. Οι Θεσσαλονικείς είχαν περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια του σε σχέση με το πρώτο εκεί όπου ο Ατρόμητος είχε την κατοχή. Όμως μέχρι εκεί καθώς πολύ δύσκολα έβγαζε ευκαιρίες.

Τους συμπαρέσυρε ο Ουμπίδες

Το ανέβασμα του Ουμπίδες άλλαξε και πάλι τους συσχετισμούς μιας και οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προσπάθησαν να διεκδικήσουν την νίκη. Στο 70' ο Αργεντινός εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, ο Φυτανίδης έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι με τον Παπαδόπουλο να μην μπορεί να σπρώξει στην εστία. Στο 74’ είχαμε την γρήγορη αντεπίθεση για την ομάδα του Ατρομήτου με τον Καραμάνο να βγαίνει τετ α τετ όμως να τον νικάει ο Διούδης.

Τους νίκησε ο Διούδης

Μέχρι το τέλος του αγώνα ο ρυθμός ήταν αρκετά καλός με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω. Όσο το ματς ήταν στο 0-0 οι δύο ομάδες προχώρησαν σε κάποιες αλλαγές και μάχονταν για το γκολ που θα τους έδινε και τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στο 81’ είχαμε άλλη μια ευκαιρία για τον Ατρόμητο με τον Καραμάνο να συνδυάζεται ωραία με τον Ναπολεόνι με τον Ιταλό να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας του Άρη με τον Διούδη να διώχνει σε κόρνερ το σουτ.

MAN OF THE MATCH: Ο Σωκράτης Διούδης κράτησε την εστία του ανέπαφη δίνοντας έστω το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Καραμάνος, Ναπολεόνι δεν κατάφεραν να κερδίζουν τον Διούδη και να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Οι τελικές φάσεις για τον Ατρόμητο ήταν πολλές όμως στο ποδόσφαιρο το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει και για τους φιλοξενούμενους δεν υπήρχε αποτελεσματικότητα.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο Ούμπιδες για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν ο καλύτερος παίκτης του Ατρομήτου. Από τα πόδια του Αργεντινού βγήκαν οι περισσότερες φάσεις για τους περιστεριώτες στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ΓΚΑΦΑ: Ο Γιώργος Παράσχος αποφάσισε να βγάλει τον Παπαδόπουλο βάζοντας στην θέση του τον Φάμπιο. Ο Πορτογάλος δεν μπόρεσε να βρει τα πατήματα του στο χρόνο που αγωνίστηκε

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Κουκουλάκης δεν έκανε κάποιο μεγάλο λάθος σε γενικές γραμμές ήταν καλός και δεν αδίκησε κάποια από τις δύο ομάδες.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Το γκολ έλειπε από την σημερινή αναμέτρηση στο Βικελίδης, ανάμεσα στον Άρη και τον Ατρόμητο. Το τελικό 0-0 δεν βοηθάει καμία από τις δύο ομάδες και περισσότερο τους «κίτρινους» που μάχονται για την σωτηρία τους. Αυτή την φορά οι φίλαθλοι του Άρη χειροκρότησαν την προσπάθεια των παικτών του Σούλη Παπαδόπουλου.

Άρης(Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Σουνάς(76’ Μαργαρίτης), Αγκάνθο, Τάτος, Τσουμάνης, Παπαδόπουλος(46’ Καραγκούνης), Μανιά, Ηρακλής(90’ Νταμαρλής)

Ατρόμητος(Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Μπρίτο(62’ Ναπολεόνι), Παπαδόπουλος(77’ Φάμπιο), Νάστος, Γιαννούλης, Καραμάνος, Δημούτσος(90’+ Μπάλλας), Ουμπιδες, Λαζαρίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα