Μαρτίνες: Σοβαρή κι οργανωμένη ομάδα ο Παναιτωλικός!

Gazzetta team
Μαρτίνες: Σοβαρή κι οργανωμένη ομάδα ο Παναιτωλικός!

bet365

Για την αγαπημένη του θέση που είναι αυτή του «δεκαριού», αλλά και για τον λόγο που είπε ναι στην πρόταση του Παναιτωλικού μίλησε το νέο απόκτημα της ομάδας, Νικόλας Μαρτίνες!

Στις πρώτες του ώρες στο Αγρίνιο, ο Αργεντίνος νεοαποκτηθείς άσος του Παναιτωλικού μίλησε στην εκπομπή του Γιάννη Μπακέλα «Στον απόηχο της μέρας» στον ΑΧΕΛΩΟΣ 9.84 fm:

-Για το πως αποφάσισε για Παναιτωλικό: «Μίλησα με τον Γοδόι και μου είπε τα καλύτερα. Για μια σοβαρή κι οργανωμένη ομάδα. Όμως και η Ελλάδα είναι μια χώρα που μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο».

-Για την προηγούμενη ομάδα του: «Ήμουν στην Σαν Μαρτίν στην Αργεντινή. Μια ομάδα που είχε φιλοδοξία να κερδίσει την άνοδο. Όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά από όσα μου είπαν και για τον λόγο αυτό έφυγα»!

-Για την θέση που του αρέσει να παίζει: «Είμαι διαθέσιμος όπου μου πει ο προπονητής. Σαν εξτρέμ παίζω και δεξιά και αριστερά, αλλά περισσότερο είμαι... δεκάρι. Είμαι προπονημένος αλλά μου λείπει η μπάλα. Ο προπονητής και ο γυμναστής θα κρίνουν πότε θα είμαι έτοιμος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα