Stop στους οπαδούς του ΠΑΟΚ!

Stop στους οπαδούς του ΠΑΟΚ!

Gazzetta team
Stop στους οπαδούς του ΠΑΟΚ!

bet365

Ο υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός αποφάσισε την απαγόρευση της μετακίνησης των οπαδών του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Μολονότι ο δικέφαλος είχε συμφωνήσει με τους «κυανέρυθρους» για την μετακίνηση 500 οπαδών του στη Νέα Σμύρνη, η απόφαση του Υπουργού που κοινωποιήθηκε στη Λίγκα και στον σύλλογο, βάζει απαγορευτικό. Ο Γιάννης Ανδριανος έκανε λόγο για απαγόρευση «για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας», ενώ η ΠΑΕ προέτρεψε τους οπαδούς της να μην μεταβούν στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

Ο υφυπουργός πολιτισμού και αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός με απόφαση που κοινοποιήθηκε μεταξύ άλλων στη Super League και τον ΠΑΟΚ αποφάσισε την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του Δικεφάλου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για την αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής μεταξύ Πανιωνίου και ΠΑΟΚ (18/01, 19.30) «για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας» όπως αναφέρει το σχετικό έγγραφο.

Επιπλέον σύμφωνα με την ίδια απόφαση που πάρθηκε έπειτα από σχετική εισήγηση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, αλλά και την γνώμη της ΔΕΑΒ «απαγορεύεται η διάθεση εισιτηρίων στους οπαδούς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον ανωτέρο αγώνα, ομοίως για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Ως εκ τούτου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα διαθέσει εισιτήρια και παρακαλεί τους φίλους της ομάδας να μην μεταβούν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Παράλληλα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί την ΠΑΕ Πανιώνιος για την θετική διάθεση που έδειξε στις σχετικές συζητήσεις που προηγήθηκαν να παραχωρήσει εισιτήρια για τους φίλους του Δικεφάλου!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα