Παίζεις 50-50; Στο ...ψυγείο!

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Παίζεις 50-50; Στο ...ψυγείο!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την διαιτησία στο Ατρόμητος - Ολυμπιακός και δεν ξέρει αν πρέπει να γελάσει, ή να κλάψει με τα παράπονα των Πειραιωτών για τον Στυλιάρα.

Θα κάνω μία εξαίρεση σήμερα δεν θα αναφερθώ στον Παναθηναϊκό, διότι θέλω να πω κάποια πράγματα , που τα σκέφτομαι από χθες το βράδυ και έχει να κάνει με τα όσα απίστευτα συμβαίνουν στον ελληνικό ποδόσφαιρο και τα οποία έχω καταγράψει και κάποιοι ενοχλούνται. Αφορμή πήρα από αυτά που διαβάζω. Οτι ο Ολυμπιακός έχει, λέει, παράπονα από τον διαιτητή Στυλιαρά για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω, η να κλάψω.

Μιλάμε για πρόκληση, που ξεπερνάει κάθε όριο. Οι άνθρωποι έχουν ισοπεδώσει τα πάντα και όποιος διαιτητής τους παίζει 50-50 πέφτουν να τον «φάνε»! Εχουν μάθει να τους παίζουν 80-20, 90-10 και να παίρνουν τα παιχνιδάκια μαρς και όταν κάποιος τους παίξει 50-50 μπαίνει στο ψυγείο….. Ποιος ήταν ο τελευταίος που έπαιξε 50-50 τον Ολυμπιακό και τον φάγανε για ένα δίμηνο; Ο Σιδηρόπουλος στο παιχνίδι Παναιτωλικός-Ολυμπιακός. Ηταν το προηγούμενο παιχνίδι, που ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 και έχασε βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα. Λέγεται ότι και ο Στυλιαράς θα έχει την ίδια τύχη. Τον Ολυμπιακό κύριε απαγορεύεται να τον παίξεις 50-50 αν θέλεις να παίζεις .

Αλλιώς ψυγείο. Αυτό είναι το μήνυμα. Συγχαρητήρια στην ΚΕΔ της ΕΠΟ και τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή. Η ξεφτίλα δεν έχει όρια.Και επειδή το ματς του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό το είδα να πω ότι ο Στυλιαράς έχει χαρίσει από μία κίτρινη κάρτα σε Ιγκλέσιας και Μανιάτη και έχει παίξει 50-50 σε όλο το ματς.

Ο δε Μανιάτης με τα μπινελίκια που ρίχνει με το παραμικρό σε διαιτητές και αντιπάλους θα έπρεπε να τρώει κάρτες σε κάθε ματς. Οι επόπτες έχουν κάνει λάθη. Ο ένας έχει κόψει Παπαδόπουλο και Ολάιταν , ενώ δεν ήταν οφ-σάιντ, ο άλλος έχει αφήσει τον Παπαδόπουλο να πιάσει κεφαλιά και το έχει πιάσει ο Ρομπέρτο, από οριακή θέση οφ-σάιντ και όχι ένα μέτρο οφ-σάιντ που λένε στον Ολυμπιακό. Αν θέλετε όχι ένα, αλλά τέσσερα μέτρα, λέω εγώ απαντώντας την τρέλα, που πουλάνε. Φυσικά να πω ακόμα, ότι τέτοια γκολ έχει βάλει πολλάκις ο Ολυμπιακός και έχουν μετρήσει και τότε θυμάμαι ότι με τις….μύτες, με τα …πόδια να εξέχουν προσπαθούσαν να πείσουν τον κόσμο, ότι δεν υπάρχει οφ-σάιντ. Για τις δε δηλώσεις του γνωστού τύπου στο τέλος του αγώνα, ότι είναι σημαδεμένοι οι παίκτες του Ολυμπιακού από χτυπήματα των αντιπάλων η ερώτηση είναι απλή. Τι θέλουν για να είναι ευχαριστημένοι; Να παίζουν 90-10 οι διαιτητές και να μη μαρκάρουν οι αντίπαλοι;

Το φοβερό είναι ότι το ομολογούν και οι ίδιοι με τις δηλώσεις που κάνουν, όταν η ομάδα τους δεν κερδίζει. Εγώ ένα πράγμα θα πω και θα κλείσω, διότι όσοι πραγματικά δεν θέλουν να κάνουν το άσπρο-μαύρο, συμφωνούν ότι ο Στυλιαράς έχει κάνει πολύ καλή διαιτησία και για τα λάθη των βοηθών του δεν φέρει ευθύνη. Υπάρχουν πολλοί υγιείς Ολυμπιακοί, που δεν τους αρέσει αυτό, που γίνεται. Είναι αυτοί, που έφυγαν στον τελικό κυπέλλου πριν την απονομή, διότι δεν τους άρεσε η εύνοια στο πέναλτι του Μανιάτη, που απέκρουσε σαν γκολκίπερ και δεν δόθηκε και όχι επειδή ……ήθελαν να προλάβουν τα τρένα, όπως μάθαμε δύο μέρες μετά και γελάσαμε….


ΥΓ: Να πω για τον Στυλιαρά, για να προλάβω διάφορα σχόλια, ότι με αυτόν διαιτητή ο Παναθηναϊκός έχασε 3-0 από τον Πανιώνιο στον πρώτο γύρο, ενώ με αυτόν διαιτητή ο Παναθηναϊκός έχει 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες. Το λέω , για να μην νομίζει κανείς, ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής έχει ευνοήσει τον Παναθηναϊκό, όταν τον παίζει. Κάθε άλλο. Απλά ο Παναθηναϊκός όταν τον παίζουν 50-50 πανηγυρίζει, ο Ολυμπιακός όταν τον παίζουν 50-50, βγάζει διαρροές κατά των διαιτητών και τελείως…… συμπτωματικά αυτοί οι διαιτητές μπαίνουν στο ψυγείο…
ΥΓ2: Κλείνω με ένα κουίζ. «Ετσι όπως μας έπαιξες σήμερα θα έχεις πρόβλημα». Ποιος είναι ο παράγοντας που το είπε αυτό και σε ποιον διαιτητή μετά το τέλος του αγώνα χθες; Είναι το πιο εύκολο κουίζ που έχω βάλει

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.