Έρχεται με πρόταση για Βίντιτς η Γαλατά!

Θοδωρής Βασίλης
Έρχεται με πρόταση για Βίντιτς η Γαλατά!

bet365

Ο Νεμάνια Βίντιτς μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Γαλατάσαραϊ έρχεται μέσα στην εβδομάδα με επίσημη πρόταση για να τον αποκτήσει.

Το συμβόλαιο του Σέρβου αμυντικού με τους «κόκκινους διαβόλους» λήγει το καλοκαίρι και δύσκολα θα του κατατεθεί πρόταση για επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο Βίντιτς έχει το δικαίωμα να ξεκινήσει συζητήσεις με οποιαδήποτε ομάδα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και για τον λόγο αυτό η Γαλατάσαραϊ εντός της εβδομάδας ετοιμάζει επίσημη πρόταση για να κάνει δικό της τον 33χρονο αμυντικό.

Το deal ετοιμάζεται να γίνει μέσω του γνωστού Τούρκου μάνατζερ Μουζί Οζκάν ο οποίος είχε βάλει το χέρι του για να μεταβεί ο Ρομπέρτο Μαντσίνι στην Τουρκία, με τον γνωστό ατζέντη να μεταβαίνει στην Κωνσταντινούπολη για τις επίσημες επαφές με τους ανθρώπους των πρωταθλητών Τουρκίας.

Ο Βίντιτς αμείβεται με 90.000 λίρες την εβδομάδα, ένα ποσό που δεν αποτελεί πρόβλημα για την «τσιμ μπομ», αν σκεφτεί κανείς ότι έχει ήδη παίκτες όπως ο Ντρογκμπά και ο Σνάιντερ με τους Τούρκους να αναφέρουν ότι το ποσο που είναι διατεθειμένη να προσφέρει στον αρχηγό της Γιουνάιτεντ είναι 3 εκατ. λίρες το χρόνο μαζί με μπόνους 415.000 λίρες για κάθε χρόνο συμβολαίου.

Από την πλευρά του ο Νεμάνια Βίντιτς δεν θα έλεγε όχι σε μία τέτοια πρόταση, αφού μετά από οκτώ χρόνια γεμάτα τρόπαια στο «ΟΛντ Τράφορντ» θεωρεί ότι ήρθε η ώρα για μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα