Αστέρας Τρίπολης - Πλατανιάς 3-0

Φώτης Καρακούσης
Αστέρας Τρίπολης - Πλατανιάς 3-0

bet365

Χωρίς να δυσκολευτεί ο Αστέρας Τρίπολης έκαμψε την αντίσταση του Πλατανιά (3-0) και εδραιώθηκε για τα καλά στo γκρουπ των play off!

Ο Μπαντής σταματούσε ότι πήγαινε να γίνει επικίνδυνο, ο Καράσκο απειλούσε και ήταν κίνδυνος-θάνατος μπροστά με τον Αστέρα Τρίπολης να παίρνει την άνετη νίκη επικρατώντας με 3-0 του κακού Πλατανιά. Με το τρίποντο αυτό οι Αρκάδες παρέμειναν στην 5η θέση μειώνοντας εκ νέου στον πόντο την διαφορά τους από τον Παναθηναϊκό, ενώ οι Χανιώτες μετά την ισοπαλία στην Βέροια, δεν συνέχισαν τις καλές τους εμφανίσεις και παρέμειναν στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο αγώνας στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» είχε δύο ξεχωριστά πρόσωπα, αλλά έναν πρωταγωνιστή τον Αστέρα. Στο πρώτο μέρος οι Τριπολιτσιώτες βγήκαν μαζικά μπροστά χάνοντας ευκαιρίες και πετυχαίνοντας δύο γκολ, ενώ όσες φορές χρειάστηκε, ο Μπαντής ήταν εκεί. Στο δεύτερο και πάλι οι γηπεδούχοι σκόραραν με το καλημέρα και ουσιαστικά εκεί τελείωσε και το ματς, καθώς οι Κρητικοί δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο να αντιδράσουν και να απειλήσουν τους αντιπάλους τους.

Καράσκο, Σανκαρέ και τέλος...

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, μια αρχή που ανήκε στον Αστέρα και τον Καράσκο. Ο επιθετικός της ομάδας του Στάικου Βεργέτη ξεκίνησε εξαιρετικά και μέχρι το 19΄είχε χάσει δύο πολύ καλές ευκαιρίες. Η τρίτη ήταν και... φαρμακερή, καθώς ένα λεπτό πριν το πρώτο εικοσάλεπτο, εκμεταλλεύτηκε την ασταθέστατη απόκρουση του Γεωργαλλίδη σε σουτ του Χουάνμα και περνώντας και τον τερματοφύλακα του Πλατανιά και έκανε το 1-0.

Στην συνέχεια αρχικά ο Μπαντής και μετά ο Γεωργαλλίδης νίκησαν τους Κάταϊ και Καράσκο αντίστοιχα και το 1-0 έμεινε μέχρι το 45' όταν εκεί μίλησε ο Σανκαρέ. Ο κεντρικός αμυντικός του Αστέρα πήδηξε πιο ψηλά από όλους σε κόρνερ και με κεφαλιά έδωσε ουσιαστικά τέλος στο ματς κάνοντας το 2-0.

Έκρυψαν την μπάλα και κέρδισαν με τριάρα

Και αν με το 2-0 ο Αστέρας πήρε σημαντικό προβάδισμα, όλα τελείωσαν οριστικά στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 50'. Στο λεπτό αυτό οι γηπεδούχοι έκρυψαν την μπάλα στην αντεπίθεση, ο Καράσκο έκανε το σουτ, ο Γεωργαλλίδης έκοψε και ο Χουάνμα από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος οι γηπεδούχοι κράτησαν με άνεση το σκορ, ενώ οι φιλοξενούμενοι αν και ήθελαν, δεν μπορούσαν να αντιδράσουν.

MAN OF THE MATCH: Ο Καράσκο σήμερα είχε κέφια και φάνηκε από το πρώτο λεπτό, εκτός του γκολ που πέτυχε ήταν και ο παίκτης που απείλησε όσο κανένας τον Γεωργαλλίδη συμβάλλοντας τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Θα βάλουμε τον Αναστόπουλο. Ο τεχνικός του Πλατανιά δεν είχε τις αντιδράσεις που μας είχε συνηθίσει και αυτό φάνηκε περίτρανα και στο λεπτό που κάνει την πρώτη αλλαγή, καθώς παρότι από το 50' η ομάδα του έχανε με 3-0, έβαλε τον Βλαχοδήμο στο 62'.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Χωρίς να χρειαστεί να κάνει κάτι το εντυπωσιακό, ο Μπαντής αντικατέστησε επάξια τον Ερνάντες σταματώντας όσες φορές χρειάστηκε τους αντιπάλους του.

Η ΓΚΑΦΑ: Τραγικό το λάθος του Γεωργαλλίδη στο πρώτο γκολ του Αστέρα, ενώ και στο τρίτο θα μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα ο τερματοφύλακας του Πλατανιά.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Κανένα πρόβλημα για τον Κομίνη που τον πήγε και το ματς, καθώς δεν υπήρξε ούτε μία αμφισβητούμενη φάση.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Ο Αστέρας Τρίπολης ήθελε περισσότερο το ματς, έπαιξε καλύτερα και το πήρε. Τόσο απλά, από την στιγμή μάλιστα που στον Πλατανιά είχαν μείνει περισσότερο στην εμφάνιση κόντρα στην Βέροια και σε κανένα σημείο δεν απείλησαν τους γηπεδούχους.

Αστ. Τρίπολης (Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Γκοϊάν, Σανκαρέ (84' Ζαραδούκας), Κοντοές, Ουσέρο, Ζησόπουλος, Μουνάφο (68' Σέτι), Χουάνμα, Ντε Μπλάσις, Καράσκο (75' Μπακασέτας)

Πλατανιάς (Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Ινκούμ, Αγκιλέρα, Φερνάντες, Δημήτρης, Τέτε, Γουνδουλάκης (62' Βλαχοδήμος), Μπέλιτς (83' Μπέριαν), Μενδρινός (86' Σιώπης), Τόρες, Κατάι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα