Δίνει Γιόβετιτς για Πογκμπά η Σίτι!

Γιώργος Φραδελάκης
Δίνει Γιόβετιτς για Πογκμπά η Σίτι!

bet365

Τον Πολ Πογκμπά έχει βάλει στο... μάτι η Μάντσεστερ Σίτι και είναι διατεθειμένη να «θυσιάσει» τον Γιόβετιτς για να τον κάνει δικό της.

Οι «πολίτες» ήθελαν τον Γάλλο μεσοεπιθετικό από την εποχή που βρισκόταν στη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ κι ετοιμαζόταν να εγκαταλείψει το Μάντσεστερ κι όπως φαίνεται δεν έχουν σταματήσει να τον «ζαχαρώνουν». Πόσο μάλλον τώρα που έχει γίνει γίνει ένας από τους καλύτερους παίκτες της στον κόσμο στην ηλικία του, έστω κι αν η τιμή του έχει εκτοξευθεί στα ύψη.

Μετά την Παρί Σεν Ζερμέν που εμφανίζεται διατεθειμένη να δώσει «χρυσάφι» στη Γιουβέντους για να τον κάνει δικό της το καλοκαίρι, στο «κόλπο» φαίνεται ότι πρόκειται να μπει γερά και η Σίτι. Ως διαπραγματευτικό της χαρτί άλλωστε θα έχει τον Στεφάν Γιόβετιτς, ο οποίος έχει αγωνιστεί ελάχιστα και μάλιστα οι Άγγλοι αρνήθηκαν πρόταση δανεισμού του από τη Γιουβέντους το περασμένο διάστημα σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο.

Ωστόσο τώρα φαίνεται ότι θα τον... ρίξουν στο τραπέζι, για να δελεάσουν την «Κυρία» και να κάνουν το καλοκαίρι το μεγάλο «μπαμ» με την απόκτηση του Πογκμπά (μαζί προφανώς με οικονομικά ανταλλάγματα).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα