Χειρουργείο ο Σιόβας!

Χειρουργείο ο Σιόβας!

Δημήτρης Τομαράς
Χειρουργείο ο Σιόβας!

bet365

Ο τραυματισμός του Σιόβα αποδείχθηκε πολύ σοβαρός καθώς έπαθε κάταγμα έξω σφυρού και χειρουργήθηκε. Εκτιμήσεις για 2-4 μήνες εκτός και φόβοι πως μπορεί να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Η μεγάλη ζημιά, οι εκτιμήσεις και οι φόβοι

Εξαιρετικά άτυχος είναι τελικά ο Δημήτρης Σιόβας που όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις που έκανε, έχει πάθει κάταγμα έξω σφυρού και ως εκ τούτου έπρεπε να κάνει άμεσα επέμβαση. Η απεικονιστική διάγνωση μετά την βαριά κάκωση που έπαθε στην προπόνηση έδειξε την σοβαρή ζημιά, η οποία είναι ικανή να αφήσει εκτός τον παίκτη για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Υπάρχουν μάλιστα έντονοι φόβοι πως ίσως χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς μένοντας έξω ακόμα και 4 μήνες, χωρίς βέβαια αυτό να είναι κάτι το οριστικό. Οι πρώτες εκτιμήσεις πάντως κάνουν λόγο για απουσία τουλάχιστον 2 μηνών και ενδεχομένως 3. Το ιατρικό τιμ και ο παίκτης πάντως ευελπιστούν πως το αργότερο σε 2 μήνες θα μπορεί να είναι στο 100% ώστε να επιστρέψει στα γήπεδα.

Το κατάλαβε αμέσως ο Σιόβας, stand by ο Αυλωνίτης

Επισήμως το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού δεν έδινε ακριβή χρόνο απουσίας, όμως θεωρείται από πάρα πολύ δύσκολο έως απίθανο να προλάβει τα ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ με βάση τις υπάρχουσες πληροφορίες για το διάστημα της αποχής του. Όπως έλεγε και στους συμπαίκτες του ο ίδιος κατάλαβε την σοβαρότητα του τραυματισμού του από την πρώτη στιγμή. Ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού τους τόνιζε πως αντιλήφθηκε πως επρόκειτο για σπάσιμο και πως πονούσε πάρα πολύ. «Παιδιά ο πόνος είναι πολύ μεγάλος. Το έχω σπάσει σίγουρα. Χρειάζομαι βοήθεια για να σηκωθώ», ανέφερε σχετικά ο ίδιος λίγο μετά τον τραυματισμό του. Μετά από αυτήν την εξέλιξη ίσως ενεργοποιηθεί από τώρα για τους Πειραιώτες η λύση του Τάσου Αυλωνίτη. Ενός παίκτη που μπορεί να βοηθήσει στα μετόπισθεν.

Η ιατρική ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση των Πειραιωτών για τον παίκτη: «ΠΑΕ Ολυμπιακός - Ιατρικό Δελτίο. Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σιόβα. Μετά την απεικονιστική διάγνωση της βαριάς κάκωσης στην δεξιά ποδοκνημική, την οποία έχει υποστεί ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Δημήτρης Σιόβας, διαπιστώθηκε κάταγμα του έξω σφυρού. Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού μας θα χειρουργηθεί τις επόμενες ώρες». Ο τραυματισμός για τον Σιόβα έρχεται σε μία πολύ κακή για αυτόν χρονική συγκυρία καθώς ήταν βασικός και στον Ολυμπιακό και στην Εθνική ομάδα.

Πετυχημένη η επέμβαση, στόχος μία γρήγορη επιστροφή

Ως προς την επέμβασή του έγινε το απόγευμα του Σαββάτου και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός θα αρχίσει άμεσα θεραπευτική αγωγή με μοναδικό του σκοπό να γυρίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται στα γήπεδα και να προλάβει και να παίξει ματς με τον Ολυμπιακό αλλά και να είναι κανονικά στην αποστολή της Εθνικής για το φετινό Μουντιάλ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας για το χειρουργείο του: «Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με τον τραυματισμό του Δημήτρη Σιόβα. Ο Δημήτρης Σιόβας χειρουργήθηκε με απόλυτη επιτυχία από τον γιατρό της ομάδας μας Χρήστο Θέο και την ομάδα του στο θεραπευτήριο Metropolitan». Στο twitter της ομάδας υπήρχε και αναφορά που συνόδευε την ανακοίνωση. «Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Σιόβας και ήδη μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του! Σιδερένιος!», ήταν η ερυθρόλευκη επισήμανση για την επέμβαση του ποδοσφαιριστή.

Εξιτήριο σε 2 με 3 μέρες, καθημερινή η επανεκτιμήση

Ο Σιόβας θα μείνει νοσηλευμένος για 2 με 3 ημέρες και ακολούθως θα πάρει εξιτήριο για να ξεκινήσει την αγωγή του. Το ιατρικό επιτελείο, αφότου βγει από το Μetropolitan, θα επανεκτιμά σε καθημερινή βάση την κατάστασή του. Στον Ολυμπιακό θα μπορούν να κάνουν πιο ακριβείς εκτιμήσεις για το διάστημα της απουσίας του από τα γήπεδα από την στιγμή που θα μπει σε διαδικασία θεραπείας και έπειτα. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός πάντως είναι γερό... σκαρί και πολύ πεισματάρης και έχει ήδη βάλει ως στόχο να γυρίσει το συντομότερο δυνατόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα