Θεοδωρίδης: «Με σεβασμό, αλλά χωρίς φόβο στη Τούμπα»

Gazzetta team
Θεοδωρίδης: «Με σεβασμό, αλλά χωρίς φόβο στη Τούμπα»

bet365

Να σεβαστούν αλλά μην φοβηθούν τον ΠΑΟΚ προέτρεψε τους συμπαίκτες του ο Γιώργος Θεοδωρίδης. Ο άσος του Παναιτωλικού τόνισε ότι οι Αγρινιώτες θα παίξουν χωρίς άγχος για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ: «Αρχικά είμαστε αισιόδοξοι λόγω του προηγούμενου αποτελέσματος που μας έδωσε ψυχολογία. Πάμε σε μία δύσκολη έδρα αλλά έχουμε τις δυνατότητες και θα επιδιώξουμε το καλύτερο».

Για το πώς θα παίξει ο Παναιτωλικός κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Εάν δούμε τη βαθμολογία είμαστε σχετικά όλοι κοντά. Υπάρχει μικρή βαθμολογική διαφορά. Θα παίξουμε απελευθερωμένα και θα κοιτάξουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το ποια είναι η δυναμική του ΠΑΟΚ: « Ο ΠΑΟΚ είναι μια καυτή έδρα και το ξέρει όλη η Ελλάδα. Αυτή είναι η μεγάλη του δύναμη όπως και ο κόσμος της. Γνωρίζω και τη δυναμική του ΠΑΟΚ στο εξωτερικό. Θα κοιτάξουμε εμείς να πιστέψουμε και να πάρουμε κάτι θετικό».

Για το τι χρειάζεται ο Παναιτωλικός για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα: «Δεν χρειάζεται να υπάρχει φόβος αλλά μόνο σεβασμός. Δεν χρειάζεται να κρυφτούμε ή να μην τολμήσουμε πράγματα. Να ακολουθήσουμε όσα μας πει ο προπονητής μας».

Για το ποιο είναι το ατού του ΠΑΟΚ: «Δεν στεκόμαστε σε παίκτες. Ο ΠΑΟΚ έχει ανέβει επίπεδο και το να είσαι εκεί σημαίνει ότι είσαι καλός παίκτης. Εμείς θα επικεντρωθούμε σε εμάς και να είμαστε δεμένοι αγωνιστικά και πνευματικά για να τους αντιμετωπίσουμε. Ο προπονητής θα κρίνει το πώς θα παίξουμε. Εμείς θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες του και αυτό έχει δείξει ότι είναι μια πετυχημένη συνταγή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα