Μπέριος: «Ο ΠΑΣ να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις»

Gazzetta team
Μπέριος: «Ο ΠΑΣ να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις»

bet365

Ο Θοδωρής Μπέριος τόνισε ότι περιμένει από τον ΠΑΣ να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και να κάμψει την αντίσταση του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα υπογράμισε στην κάμερα της Nova ότι ο Απόλλων είναι μια ομάδα που παλεύει όλα τα ματς και αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της επιστροφής του ΠΑΣ στις καλές εμφανίσεις.

Αναλυτικά ο Μπέριος δήλωσε;

Για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα: «Είδαμε τον αγώνα και έκαναν πολύ καλή εμφάνιση. Εμείς πρέπει να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και να πάρουμε τη νίκη για να μείνουμε κοντά στον στόχο μας, ο οποίος είναι η πεντάδα».

Για το ποια στοιχεία πρέπει να έχει ο ΠΑΣ για να πάρει τη νίκη: «Πρέπει να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις. κοιτάμε μπροστά. Ο Απόλλων παλεύει όλα τα παιχνίδια και αυτό φάνηκε και από το ότι πήρε διπλό στην έδρα του Άρη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα