«Στα 8 εκατ. η οψιόν του Κάμπελ»

«Στα 8 εκατ. η οψιόν του Κάμπελ»

Gazzetta team
«Στα 8 εκατ. η οψιόν του Κάμπελ»

bet365

Ο Τζόελ Κάμπελ κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στον Ολυμπιακό, αλλά αν θέλουν να τον κρατήσουν οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να δαπανήσουν περί τα 8 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα.

Μόνο... φτηνός δεν μπορεί να θεωρηθεί ο Κοσταρικανός άσος, στο συμβόλαιο του οποίου έχει μπει αρκετά υψηλή οψιόν αγοράς του από την Άρσεναλ, όπως αναφέρεται στο «hereisthesity», έπειτα από μία διευκρίνηση που δόθηκε στο twitter της ακαδημίας της Άρσεναλ.

Το δημοσίευμα μάλιστα έχει τίτλο: «21χρονος με έξι γκολ, εννιά ασίστ, μπορεί να αφήσει την Άρσεναλ για μόλις 8 εκατ. ευρώ», αφού αυτό ήταν το ποσό που αποκαλύφθηκε, όταν έγινε ερώτηση στο twitter από οπαδό για το αν μπορεί να επιστρέψει τον Γενάρη ο Κάμπελ.

«Όχι, δεν μπορεί να επιστρέψει τώρα ο Τζόελ Κάμπελ, επειδή ο Ολυμπιακός πληρώνει το συμβόλαιό του και υπάρχει οψιόν αγοράς του 8 εκατ. ευρώ», ήταν η απάντηση που δόθηκε στον φίλο των Λονδρέζων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα