Ο Σμόλινγκ... καμικάζι αυτοκτονίας! (pic)

Ο Σμόλινγκ... καμικάζι αυτοκτονίας! (pic)

Θάνος Σαρρής
Ο Σμόλινγκ... καμικάζι αυτοκτονίας! (pic)

bet365

Η αμφίεση του Κρις Σμόλινγκ ως καμικάζι αυτοκτονίας σε χριστουγεννιάτικο πάρτι μασκέ προκάλεσε αντιδράσεις, με τον παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ζητά συγγνώμη.

Ο Σμόλινγκ ντύθηκε Άραβας, συνδεδεμένος με μέρη υπολογιστή, κουτάκια Red Bull και μπουκάλια Jagermeister. Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του, στόχους του ήταν να διακωμωδήσει το ποτό Jagerbomb που δημιουργείται από τη μίξη τους, ωστόσο η φωτογραφία που κυκλοφόρησε προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, με τον αμυντικό της Γιουνάιτεντ να ζητά συγγνώμη.

«Ο Κρις και η κοπέλα του διοργάνωσαν ένα πάρτι μασκέ για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα και τα γενέθλιά τους, με στενούς φίλους στην υποτιθέμενη ιδιωτική ζωή του σπιτιού τους. Ντύθηκε με ένα κοστούμι από άδεια μπουκάλια Jagermeister και κουτάκια Red Bull, δεμένα στο σώμα του, σε μια προσπάθεια να διακωμωδήσει το κοκτέιλ Jagerbomb. Παρότι παραδέχεται πλήρως εκ των υστέρων ότι ήταν μια κακή και χωρίς ευαισθησία απόφαση, δεν είχε καμία πρόθεση να προκαλέσει και ζητά συγγνώμη σε όποιον αισθάνθηκε προσβεβλημένος», τόνισε η εταιρεία που τον εκπροσωπεί.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα