Χάβος: «Αφιερωμένη στον κόσμο»

Μιχάλης Τσαμπάς
Χάβος: «Αφιερωμένη στον κόσμο»

bet365

Ο Μάκης Χάβος αφιέρωσε τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στον κόσμο του Παναιτωλικού, που γέμισε σήμερα το γήπεδο και βοήθησε τα «καναρίνια». ΑΓΡΙΝΙΟ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΑΜΠΑΣ

Συγχαρητήρια στους παίκτες του έδωσε ο Μάκης Χάβος αμέσως μετά το τέλος του ματς, ενώ αφιέρωσε τη νίκη στους φιλάθλους του Παναιτωλικού, οι οποίοι γέμισαν το γήπεδο και δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα.

«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, που δυσκολεύει τους αντιπάλους. Σήμερα δώσανε όλοι οι παίκτες το 100% και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Θέλουμε να αφιερώσουμε αυτή τη νίκη στον κόσμο που ήταν εξαιρετικός.

Στόχος ήταν πώς θα αντιμετωπίσουμε τον ρόμβο, πάνω σε αυτό δουλεύαμε από το προηγούμενο Σάββατο, όταν ξεκινήσαμε προπονήσεις, και τα καταφέραμε», ανέφερε ο τεχνικός των Αγρινιωτών, με το σφύριγμα της λήξης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα